

23
2014
Hepinizi saygı, sevgi ve içimdeki sonsuz Galatasaray aşkı ile selamlıyorum renktaşlarım.
Farkındasınız ki artık dün akşam ile birlikte "bu da bardaktaki son damla değilse artık daha neler olacak ?" der durumdayız.
Gerçekten takımda neler oluyor neler bitiyor uzaktan bakınca anlayabilmek çok güç. Ama gerçek olan bir şey var ki herkes yalan söylüyor. Bu çok sevdiğimiz Abdürrahim bey bile, ki zaten Yarsuvat ile gelişinden sonra her açıklaması bana samimiyetsiz geliyordu.
Arkadaşlar bu kulüpte gerçekten hiç iyi şeyler olmuyor ve her geçen gün şu kağıt üstünde ligin tozunu atması gereken, şampiyonlar liginde gruplardan çok rahat çıkması gereken takım ligde -2 şampiyonlar liginde ise .... neyse, averaja sahip.
Anlaşılan o ki, hiç bir açıklamaya inanmamak lazım çünkü sadece taraftarların gazı alınmaya çalışılıyor. Bu sene ne 4.yıldız ne Avrupa (zaten çoktan gitti) ne de Türkiye Kupası, Galatasaray bu üç alanda da "Ya artık daha ne kadar kötü olabilirsiniz, lanet olsun" gibi tepkiler verdirecek bize.
Çok suçlu var, Fatih Terim'den başlayın Ünal Aysal'a kadar, köstebeklerinden hain yöneticilerinden tutun da taraftarlara kadar. Mancini'nin hakkını yiyemem ama ondan da tutun Prandelli'ye kadar. Ama dünki maçı izleyince şu futbolcuların oynadığı oyuna akıl sır erdiremiyorum. Renktaşlarım gerçekten bitmişiz de okey'e dönüyoruz derler ya, durumumuz bundan vahim.
RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER OLMADIKÇA HER HAFTA DAHA DA KAHROLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.
- Burak, Selçuk, Yekta gibi oyuncular acilen kadro dışı kalmalı
- Umut G, Sinan G, Furkan, Tarık, Bruma (özellikle Bruma) artık 11 yüzü görmeli
Renktaşlar diyeceksiniz ki Burak gol kralı Selçuk da 2 sene şampiyonlukta şöyle böyle. Hayır, artık olmuyor. Bu ikisi gerçekten açık açık Kankacılık yapıyorlar. Maçlar geçti, Burak efendinin düştüğü ofsaytları saymaktan, hücümda yaptığı salakça faulleri saymaktan saçlarıma aklar düştü.
Bırakın bu sene zaten gitmiş, para eden oyuncuları satın da yerler de yatan mali durumumuz düzelsin. Takımın ruhunu bozanları yollayın da genç oyuncular oynasın. Eminim ki, adım kadar eminim ki daha iyi futbol, daha iyi mücadele göreceğiz. Başarısız olunacaksa da bu çocuklar olsun, bu ruhsuzlar değil.
Ama nerdeeee dimi bu değişiklikleri yapacak TD. Tabi eğer bazıları tarafından sindirilmemiş olmasaydı belki yapardı, ha ?
Sabri'nin nasıl "bir anda" kadroya girmesinin nedeni belki dünkü rezaletlerin ve sonraki felaketlerin de nedenidir...
Saygılar.


- Konya Antalya yolu açık mı? 7 Şubat Antalya - Konya kapalı yollar
- Ankara Hatay yolu açık mı? 7 Şubat Ankara - Hatay kapalı yollar
- Adana Maraş yolu açık mı? 7 Şubat Adana - Kahramanmaraş kapalı yollar
- Milli yas ilan edilince ne olur? Milli yas tatil mi? Milli yas ne demek?
- DEPREM DUASI! Türkçe-Arapça deprem duası, peygamberimizin deprem, zelzele duası
- Kahramanmaraş fay hattı koptu mu? Kahramanmaraş fay hattı geçen yerler haritası
- En yakın noter, noter çalışma saatleri
- Bugün yağmur yağacak mı, bugün yağmur var mı?
- Adıyaman deprem mi oldu? Son dakika Adıyaman deprem kaç şiddetinde oldu? Adıyaman deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar? 6 Şubat 2023
- 13 şubat okullar tatil mi? Türkiye genelinde tüm okullar tatil mi?
- Fenerbahçe Konyaspor maçı ertelendi mi?
- Adıyaman Besni'de deprem! Ölü ve yaralılar var
- Yarın 8 şiddetinde deprem bekleniyor mu? Saat 5'te deprem mi olacak?
- Deprem ne zaman bitecek? Tekrar deprem bekleniyor mu, olacak mı? 6 Şubat 2023
- Sakarya'da deprem mi oldu? Son dakika 6 Şubat 2023 Sakarya deprem kaç şiddetinde oldu? Sakarya deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Kayseri'de deprem mi oldu? son dakika 6 Şubat 2023 Kayseri deprem kaç şiddetinde oldu? Kayseri deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Otobüs seferleri iptal mi? 6 Şubat 2023 Son dakika otobüsler açık mı?
- Uçuşlar iptal mi son dakika 6 Şubat 2023! THY, Pegasu iptal edilen uçak seferleri
- Elbistan deprem son dakika 6 Şubat 2023 Elbistan deprem kaç şiddetinde oldu? Elbistan deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Çorum deprem son dakika 6 Şubat 2023 Çorum deprem kaç şiddetinde oldu? Çorum deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Starlink nedir? Starlink uydusu nedir, ne işe yarar? Elon Musk starlink uyduları Türkiye ile ilgili paylaşım yaptı!
- Deprem yardım kampanyası 2023! AFAD yardımı nasıl, nereden yapılır?
- Deprem geçmiş olsun mesajları! Geçmiş olsun Türkiyem
- Deprem okullar tatil mi? Son dakika deprem olan illerde okullar tatil mi?
- Kilis'te deprem son dakika 6 Şubat 2023 Kilis deprem kaç şiddetinde oldu? Kilis deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Deprem kaç kişi öldü? Deprem ölü sayısı 6 Şubat 2023! Deprem can kaybı sayısı açıklandı
- DEPREM ÇANTASINDA NELER OLMALI 2023! AFAD DEPREM ÇANTASI MALZEMELERİ
- Deprem haritası Türkiye 2023! Son dakika Türkiye deprem haritası
- Deprem geçmiş olsun mesajları, sözleri ve paylaşımları... Geçmiş olsun Türkiye deprem 2023
- Adana deprem mi oldu? 6 Şubat 2023 Son dakika Adana deprem kaç şiddetinde oldu? Adana deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?

