Makale Yaz
serhat-46
Bu haberi yazdır
Şimdi yalvarın!
 Eki
02
 2014

Geçtiğimiz günlerde bazı isimler Ünal Aysal'ı öve öve bitirememişlerdi.Kulübü iyi biliyor durumu iyi biliyor şöyledir böyledir.Ben daha önceki yazılarımda belirtmiştim 2 yıl şampiyon olununca futbolu öğrenmiş olmuyorsun diye.

Bu takım görüldüğü üzere artık başarıya doymuş futbolculardan oluşuyor.

Barcelona'dan ayrılırken başarıya doymuş oyuncuları motive etmekte zorlandığı için kariyerinde yeni bir sayfa açmak zorunda kaldığını itiraf eden Guardiola gibi bir teknik adam dahi özeleştri yapmayı biliyorsa,bizim KOSKOCA KARİYERE SAHİP! teknik direktörümüzün bir eleştri yapamaması ve halen inatçı kişiliğini devam ettirip istifa etmemesi gerçekten taraftarların sabırlarını zorluyor.Başarılı olmak istiyorsan ülkende takım çalıştırman lazım sistemini orda uygulaman lazım.Neden İtalya'dan İspanya'dan bir teklif alamıyorsun.Çünkü kariyerin AŞIRI PARLAK!

Fatih Terim gibi bir kariyeri 0 hocayı! Bu ülke Futbol Direktörü yapabiliyorsa,farklı ülkelerden teklifler alabiliyorsa,futbolun çeşitli bölgelerinde görev verilmek isteniliyorsa gerçekten biz futbolu unutmuşuz da Ünal Aysal bu işin piiri olmuş.

Utanmayın Galatasaraylılar asla utanmayın.Kötü günlerin iyi güne dönüşeceği Karanlığın Aydınlığa dönüştüğü kadar kısa sürecek fakat değerlerine sahip çıkmayı bilmeyen kişilere yalvarmak,görevde kalması için ikna etmek için uğraşacaksak Galatasaraylılık ruhuna yakışmayan davranışlar sergilemeye devam edeceksek vay bizim halimize.

 

Kulüp güzel günler geçirdiği zamanlarda meydanı kimseye bırakmayız dercesine açıklamalar yapan rakip takım yöneticileriyle atışan Siz Galatasaray'ın sözde fedakar yöneticileri ve değerli üyeleri gün ateşten gömleği giyme günüdür,gün bu takıma gerçek Galatasaray ruhunu tekrar yansıtma günüdür.Bizlerde biliriz takım başarılıyken oralara buralara sallamayı hadi şimdi gösterin ne kadar cesur olduğunuzu.Herkes bir kaos bir felaket diye bu yükün altına girmeyiz açıklamalarıyla taraftarda endişe yaratıyor ama hiçkimse yüreklerimize su serpemiyor.Gerçekten tebrik ediyorum pısırık olan karakterlerinizi.

Futbolcular ve teknik heyet Arsenal maçını kazanıp başkanı ikna etmeye çalışacağız gibi bir takım açıklamalar yapmışlar.Evet ikna edin başkanı ki daha da ısrarcı olsun İtalyan hoca sevdasında.Daha da ısrarcı olsun şampiyonlar liginde oynamayarak rezil durumlara düşmeye hadi yalvarın ikna edin.

Bazı kişiler şunu destekliyorum diyor aslında diğerine de destek veririm diyor.Sonra tutup şu kişi altında konsensüs sağlansın bizde destek olalım diyor.Yani gündem de olmak için Ben Galatasaray'a destek oluyorum demek için her kişiye he diyenler var.Bu kişilere memleketimin ve ülkemin en ünlü şairlerinden Necip Fazıl'ın bir sözüyle karşılık vermek istiyorum.

 

Sokak Lambası Gibi Olma EY Yar.Kime yandığın Belli olsun.

Bilmem anlatabildim mi.? yorumlarınızı bekliyorum





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...