Makale Yaz
fppolat
Bu haberi yazdır
Neden?
 Eki
02
 2014

sevgili galatasaraylılar herkese merhabalar,

bu benim webaslandaki ilk makalem.

arsenal maçının teknik analizini yapmak teknik adamların işi onun için biz teknik analizden daha çok başkanın deyimi ile sayın prandellinin maç sonu yapmış olduğu açıklamalar üzerine yorum yapalım. 

maça başladığımız taktik sistem kadro herşeyi ile yanlış. ama daha acısı prandellinin maç sonunda galatasaray için sarf etmiş olduğu sözler değilmidir sizcede. prandelli diyorki bizim birinci hedefimiz süper lig. madem hedefin süper lig o zaman hedefin olan süper ligin hakkını ver demek gerekmezmi bu adama. ligin yeni ekibi balıkkesirspor tek galibiyetini bize karşı alıyorsa ben senin hedeflerinin gerçekliğine inanmam bay prandelli. ama kabahat senin değil bence futboldan anlamayan seni bu takımın başına getiren yönetim kurulunda. 

sadece galatasaray camiası değil genel olarak türk futbolunun temel sorunlarından bir tanesi kendi insanımıza karşı  güvensizliğimiz. elimizde tugay kerimoğlu ümit davala hasan şaş bülent korkmaz gibi isimler varken neden taktik ve futbol bilgisi bu kadar zayıf bir italyan antrenörle çalışıyoruz anlamak zor. heleki ülkemizin futbolunu bilmeden takımın başına getirdikten sonra bir türk yardımcı antrenörde vermemesi yönetimin başka bir yanlışı. ama zararın neresinden dönerseniz kardır mantığı ile hareket edip daha fazla kayıp vermeden ve daha yolun başında iken bence prandelli gönderilmeli ve bu takımı iyi bilen bir teknik ekip kurulmalı. 

benim ki  sadece bir düşünce olarak kalacak biliyorum ama bu takımın başına teknik direktör olarak tugay kerimoğlu yardımcı olarak ta hasan şaş ve ümit davalanın getirildiği haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım. ayrıca bu ekibe dışarıdan destek olarakta bülent ünder sportif direktör veya türibünde görev yapabilir yada bülent ünder önderliğinde bir teknik ekip kurulabilir. 

büyük yatırımlar yaptığımız şampiyonlar ligini ikinci plana atıp kendine öncelikli hedef olarak süper ligi seçen ve burdada başarılı olamayan bir italyana bu kadar maaş vermektense kendilerine güvenip hem daha az ücretle hemde daha başarılı olacaklarına inandığımız kendi öz evlatlarımızı galatasarayımız futbolunu yöneteceği günü bir galatasaraylı olarak bekliyorum ve o günün geleceğine de inanıyorum.

siz değerli galatasaraylı kardeşlerime iyi günler diliyorum. 

biz bir aileyiz kenetlendikçe büyüyen





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Ekim (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...