Makale Yaz
serhat-46
Bu haberi yazdır
Bomba iddia!
 Ara
16
 2014

Alman ekollü! Hedefimiz 4 gol yemek prensibiyle hareket eden İtalyan hocanın yaralarını sarmaya uğraşan bir Galatasaray izliyoruz son haftalarda ve açık bir şekilde belli oluyor ki bu takıma Usta veya Usta'nın yetiştirdiği birilerinin elinin değmesi gerekiyormuş.

Bazı yayın organlarında hep şu konu tartışıldı.Neymiş efendim Selçuk ve Burak başta olmak üzere takım çok kötü oynuyor bunun asıl sebebi oyuncuların İtalyan Hoca'yı istememesi.Evet istemiyorlardı belki ve bu ülkede futbolcuya dayalı bir düzenin olduğu gerçek var.

Selçuk ve Burak Hamza hoca geldikten sonra form grafikleri yükseldi neden daha önceden beri böyle oynamıyordunuz? Yahu arkadaş hoca kendini sevdirmediyse yapmacık roller üstlendiyse veyahut sadece iyi bir insan olduğu için disiplini uygulayamadıysa bu futbolcudan çok kendine zarar verir.

Biliriz ki biz büyük Galatasaray taraftarları şanlı tarihimizin istikrarlı bir biçimde devam etmesini canı gönülden bekleriz.Fakat asıl önemli olan;ARTIK BORÇ ARTIRARAK REZİL OLMA DÖNEMİ DEĞİL

BORÇLARI AZALTARAK LİDER OLMA DÖNEMİDİR.

NASIL MI?Evet şampiyonlar liginden şurdan burdan başarıya endeksli bir biçimde belli oranda pay veriliyor.Fakat buralara katılabilmek için başarılı olmak için de Ünal Aysal dönemindeki gibi yüksek bütçe kurmak gerekir.Hoş  bütçenin karşılığı alındı mı? muamma. Geçtiğimiz haftalarda Adnan Öztürk bir Tv kanalında açıklamar yaptı.

Borçların her sene arttığını açık bir şekilde gösterdi.

Kar sağlamak amacıyla kurulan şirketlerin Kulübe ne kadar zarar verdiğini de açık bir biçimde kanıtladı.

Ve büyük bir soğukkanlılık ile bu durumdan çıkmak zor değil gibi cesur ifadeler kullanmayıda ihmal etmedi.Bu takımın gerekirse 1-2 yıl şampiyon olmaması iskelet bir kadro oluşturması ve tabi ucuz maliyetlerle kurulması gereken dönemlere girmeliyiz.(4.yıldızı takalım Fenerbahçe'den önce ve daha sonra bu cümlem gerçekleşsin).

Bakın Beşiktaş'a bir iki sezonun meyvelerini bu sene almaya başladı ve nokta transferler ile takıma katkı sağlayan futbolcuları getirdi.İngiliz takımlarına takır takır futbol oynadı.Artık biz büyük taraftarlarımızın kısa vadeli başarılara değil uzun vadeli başarıları bekleme zamanımız geldi.

4 sene üst üste şampiyon olan takım Uefa kupası Süper kupayı kaldırmıştı.Omurga oluşmuştu çünkü.

Bomba İddia başlığına değineyim

Arkadaşlar bir başkan adayımız çıkıp diyorki Arsene Wenger gibi isimleri bu takıma getireceğim.Yapma sayın aday.Bu takım ne çektiyse para düşkünü yabancılardan çekti.Lucescu her ne kadar sivri açıklama yapıp gitmiş olsada Galatasaray'ımıza ve Beşiktaş'a kazandırdıkları ortada bu tür kişileri bulabilirsen baştacı.Ama İtalyan-Hollandalı-Fransız gibi teknik direktörler veyahut menajerler Galatasaray'ın kimyasına uymaz.Lütfen gerçekleştirebilirsiniz belki ama kazanç sağlayamazsınız.Madem Hamza Hamzaoğlu'nun üstüne getireceksiniz yine gidin bir Türk hoca getirin altyapıya çalışmalar yapsın.Ama ne olacaksa Yerli hocadan olsun.Bu arada şunuda isterim Ali Dürüst aday olmayacak gibi görünüyor fakat biliriz ki sağ gösterip sol vurmayı çok sever Dürüst.

Adnan Öztürk yönetiminde bir güçlü kadronun oluşturulması gelecek 5-10 yılın maddi ve manevi anlamda kurtuluşu demek olacaktır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...