Makale Yaz
serhat-46
Bu haberi yazdır
TOP SİZDE
 Eyl
25
 2014

Çarşamba Günü tüm Galatasaray camiasının ve diğer futbol kulüplerini yakından ilgilendiren önemli bir kararın açıklandığı gündü.Başkan Ünal Aysal seçimde tekrardan aday olup olmayacağını açıklayacağı saatler itibariyle değişik sitelerde sayfalarda gitsin mi? kalsın mı? oylaması yapıldı.ve kanalın kendi yaptığı anketteki sonuçlarda Ünal Aysal'ın büyük bir farkla görevine devam etmesini isteyenler çoğunluktaydı.Öncelikle her kesim tarafından her değişik sayfalarda düzenlenen anketleri analiz edip genel sonuca ulaşmaları gerekirdi Trt kanalının.Çünkü biz kendi webaslan sitemizde ki sonuçlara baktığımız zaman Ünal Aysal'ın görevine devam etmemesi yönünde çoğunluk vardı ki gel gelelim anketlerin pek etkisi olup olmadığını tam yorumlayamayız.

Bu ankete sadece Galatasaray taraftarı katılmıyordur.Her kesim gelişigüzel oy verdiği için de anketlerin pek ciddiye alınmaması da en mantıklı olanıdır.

Ben asıl konuya gelmek istiyorum.Mevcut başkan Ünal Aysal artık göreve devam etmeyeceğim bu mesajları göz ardı edemem gibi bir açıklama yaparak aday olmayacağı mesajı alındı.Fakat birde 'herhalde' şeklinde açıklaması da kafalarda bir soru işareti bırakmış olabilir.Sayın Aysal'ın açıklamalarında samimiyetsizlik bulduğum taraflar ve konular vardı ama artık yeni bir döneme başlama zamanı geldiği için pek fazla eleştride bulunmak doğru olmaz.

Artık Galatasaray ruhunun Galatasaray birlikteliğinin ve en önemlisi Galatasaray gücünün ne demek olduğunu başta Türk futbolu olmak üzere Dünya'ya da göstermenin zamanı geldi.Her aday olacak kişiler sırf taraftarlara umut dağıtıp heyecan yaratmak için düzlüğe çıkarma projeleri ortaya atacaklar.Ve bu her ne kadar demokratik bir seçim olacak olsa bile aslında Galatasaray'da her başkana muhalefet olunacak bir kesim oluşturacaktır.

Tarihi başarılarla dolu şanlı Galatasaray'ımız için yapılması gereken daha önceki yazımda belirtmiş olduğum gibi genç ve disiplinli bir başkan ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturulmasıdır.Herkes projem var diye gündem yaratacağına gerçekten bu projeleri ortak bir başkan belirlenip uygulamaya geçirmek hem şanımıza yakışır hem de birlikteliğin ne demek olduğu ele-güne gösterilmiş olunur. Bilmem yanlış düşünmüşmüyüm? Yorumlarınızı bekliyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...