Makale Yaz
konuko
Bu haberi yazdır
Bol güneşli geleceğin ilk günleri
 Tem
10
 2014

Yeni bir şarkı sözü var, İrem Derici'ye aittir,

"Çok şükür, bin şükür seni bana verene"...

Prandelli ile imzalandığını duyduğumda verdiğim tepkinin özeti bu şarkı sözüdür. 

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'in o duruşu ile gelen başarıların ardından tam bir İtalyan beyfendisi olan Mancini'nin (bunu kötü anlamda söylemedim) taktiksel yönden çok çok vasat olması sonucu takımın çalkantılı bir süreçten geçmesiyle kahroldu.

Buna tükürdüğünü yalamak denmemeli ama önceki makalelerimdeki görüşümden hala kopmuş değilim, Mancini ile devam edilmesi taraftarıydım. Ama bu yönetim bu sene Löw yada Klinsmann gibi bir teknik direktör getirseydi, kıyamet gibi makaleler yağardı. Prandelli seçimi bence taraftarın (futboldan anlayan kesim) gönlünü çoktan fethetti ve geleceğe umutla bakmamızı sağladı.

İşte bu noktada şunu açıkça görebiliyoruz ki Prandelli bu iki teknik direktörün eksiği ile değil de fazlasıyla mükemmel bir karışımıdır. Aranan Fatih Terim duruşu yada karizması kendisinde fazlasıyla var, ayrıca giyimine kuşamına çok önem veren Mancini gibi kendisi de şık ve karizma bir beyfendi. Fazla olan özelliği ise Fatih Terim'de çok bulunmayan Mancini'de ise nerdeyse hiç bulunmayan taktik dehası. Galatasaray sevdalılarının bu ortak görüşte birleştiklerini burada yazılan makalelerde açıkça okuyorum, bu yüzden ben de işin detayına girip Prandelli'den çokça bahsetmeyeceğim.

Ama şunu söyleyebilirim ki Galatasaray'ın elinde çok kaliteli kumaşlar mevcut. Daha transfer döneminin başındayız ne olur ne biter bilemeyiz ama Prandelli elindekinin en iyisini kesinlikle çıkaracaktır.

Prandelli'nin önündeki en büyük engel her sene olduğu gibi Fenerbahçe Federasyonu olacaktır ama zamanında bu politik, siyasi ve iğrenç engel çokça aşıldığı gibi bu sene de aşılacaktır.

Bu yüzden renktaşlar, kendi açımdan konuşmam gerekirse benim inancım tam. Özellikle Prandelli'nin bir bakışta verdiği o güven duygusu bu sene yüzümüzü kara çıkarmayacaktır. Yani güzel ve güneşli günlerimiz bu sezon itibari ile geri dönecektir.

Geleneksel olarak makaleyi bir kadro ile bitirmek istiyorum...

Muslera (Yedeği Hakan Arıkan yada Sinan Bolat)

Tarık (Veysel) Semih Koray Telles

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Olcan

Burak

Koray Günter asla burun kıvrılmaması gereken bir stoper bunu bu sene çok daha iyi anlayacaksınız. Türkiye ligini baz alarak oluşturduğum bu kadroda bir kaç yabancı değişikliği ile şampiyonlar liginde hedeflerimizi tutturabileceğimiz bir kadro kolaylıkla oluşturulabilir.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...