Makale Yaz
bstreetboy
Bu haberi yazdır
Protestoyu Bırakın Artık!
 Eyl
26
 2013

büyük galatasaray taraftarı adına artık fatih terim üzerinden yönetime tepki gösterilmesine bir son vermenizi istiyorum.şu kötü zamanlarda tüm galatasaray düşmanları şuanki durumu bir fırsat görerek basın üzerinden iftiralar atmaya başladılar bu ise takımın yükselişini etkiliyor açıkça gözüküyor.

galatasaray taraftarı akıllıdır bu oyunlara karşı mücadele edeceğinize ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.yönetimin istifa etmesi heleki sezon başında kulüpte kaos yaratır ve gs nin hazır tüm rakiplerinin üstüne geçtiği bir zamanda bir anda bu tersine döner ve tff nin vede rakip kulüplerin istedikleri şey olur. bunun olmasını istemiyorsanız artık yönetime tepki göstermeyi bırakın.

her iki tarafında hataları var olan oldu ve siz hala duygusal hareket ettiğinizden dolayı fatih terim üzerinden belki isteyerek belkide istemeyerek yönetime taş atıp kulubün yapısını sarsmaya başladınız.

biz taraftarlar bu zamanda kulübün yanında olmalı ve destek vermeliyken tam tersi rakibin istemiş olduğu kaos ortamını yaratmak için her türlü mcadeleyi gösteriyorsunuz.

artık duygusallığı bırakıp mantıklı düşünmeye davet ediorum sizi çok geç olmadan.

üstelik rakipler sorunlarla boğuşuyor bu durumu fırsat biliyorlar ve yükleniyorlar.şimdi herkesin akıllı düşünmesi gerekir.lütfen artık daha fazla yönetime yüklenmeyi bırakın ve karşıdan gelen baskıları azaltalım yoksa bu şekilde gitmez.iyi giderken bir anda terine döneceğiz bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. açıkç belli oluyor zaten.

şuanda herkes sinrli ve şuursuz illaki birilerine yüklenmek istiyorsanız bu galatasaray olmasın.

bunu bu duruma getiren ve üstüne basın açıklaması yapıp iftira atan yalan söyleyen demirörene tepki gösterin.

WEBASLAN yönetimine ayrıca mesaj vermek istiyorum.

sitenin anasayfasında "yönetim istifa etmelimi etmemelimi?" diye açılan anket için sizleri şiddetle kınıyorum.

rakip kulüplerin basın yoluyla fırsat kolladıkları ve buldukları şu sıralardaki tüm yapılan haberlere galatasarayımızın düştüğü duruma yaptıkları yalan iftiralara karşı bizlerin vede özellikle kulubümüz adına yayın yapan web sitelerinin destek mesajları vereceğine, gitişatta kaso ortamına sürüklendiği gözüken kulübümüz için bu otamı engelleyeceğine bu tür tuzaklara karşı bile bile düşünmeden haberler anketler açan bu site sahiplerini şiddetle kınıyorum!

gs üzerinde şuanda oynanan oyunların bu sitede yada herhangi bir sitede yayınlanmamasını ve de bu anketin acilen siteden kaldırılmasını talep ediyorum.

bilginize..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...