Makale Yaz
bstreetboy
Bu haberi yazdır
Başkana Mesaj
 Şub
01
 2013

Galatasaray spor kulubü Başkanına ithafen yazılmıştır

Sayın Başkanım; öncelikle kısa zamanda yapmış olduğunuz büyük icraatlar büyük yatırımlar için sizi tüm Galatasaray taraftarı adına yürekten kutlamak istiyorum.

Sizin gibi olaylara gerçekçi  yaklaşan, centilmen, doğru, dürüst ve en önemlisi büyük düşünen ve uygulayan gerçek bir profesyonel gibi hareket edebilen bir başkana sahip olduğumuz için ben şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak sizinle gurur duyuyorum.

Biz senelerdir; sizin gibi büyük düşünen, kulübüne gerçek bir tutku ile bağlı kalan ve tam bir profesyonellik örneği sergileyen bir kişiliğin galatasaray spor kulübünün başkanlığına gelmesini çok bekledik ve arzuladık. Yaptığınız icraatlarla ve duruşunuzla bunu bizlere kanıtladınız.

Şuanda galatasarayımızı profesyonel bir düzen içerisine kurumsal bir kimliğe kavuşturuyorsunuz.

Bu konuda; şuan da rakip kulüpler ve rakip medya içerisinde, bu kurumsallaşma yapısını kulubümüze yerleştirmenizden rahatsız olanlar ve bunu engellemeye çalışanlar var. Bunun için medya desteği ile önünüze birçok engeller konulacaktır (zaten bunu yapmaya başladılar)

Fakat Sizden istediğimiz bu gibi kişilerin söylediklerine, eleştirilerine, acımasızca kurulan tuzaklarına düşmeden, uygulamalarınıza, icraatlarınıza ve büyük yatırımlarınıza devam etmenizdir.

Şunu bilinizki biz taraftarlar olarak kulubümüzün ve başkanımızın her zaman arkasındayız ve tam destek vereceğiz.

Çünkü bizler senelerdir bu ülkenin sporda geri kalmışlığını ortadan kaldıracak tek kulübün Galatasarayımızın olduğunu biliyorduk ve kalpten buna inanıyorduk.

Bunu bilenler ve ülkenin sporda gelişmesini istemeyenler her zaman, bir atılım yapan kulübün önüne tuzaklar koyarak buna engel olmuşlardır.

Yürekten inanıyorumki galatasarayımız bu sefer daha önceki senelerde olmadığı kadar büyük bir atılım yapmıştır, sizler sayesinde. Ve bu sefer bu zinciri kıracağımıza yürekten inanıyorum ve sizinde buna tüm kalbinizle ve uygulamalarınızla inanmasını bekliyorum.

Türk sporunun içerisindeki bu gelişimi engelleyenler tıpkı ergenekon örgütü gibi ülkenin gelişmesini büyümesini engellemeye çalışanlarla aynı zihniyettedir.

Türk sporundaki bu zihniyeti/oluşumu engellemek ve ortadan kaldırmanın tek yolu sizlerin yaptığı ve yapacağı önemli atılımlardır.

Türk sporunun artık avrupada önemli bir yer edinmesini belki ilk sıralarda yer almasını istiyoruz. Önemli futbolcuların ülkemizi son durak olarak değilde gelmek istedikleri bir yer olarak görmek istiyoruz ve bekliyoruz, hiç olmazsa içimizde az da olsa bir umut var. Bunu umut etmek istiyoruz.

Bunu başaracak tek kulüpte Galatasarayımızdır. (Diğer kulüplerin durumları ortada. Bunu düşünmek istemiyorum belki ama bu kulüpler her zaman bu yazdıklarımın tam tersi olumsuz bir zihniyete sahip insanlar tarafından yönetilmişlerdir)

Bir taraftar olarak en büyük dileğimiz budur. Tüm taraftarlarımızında bu düşüncede olduğuna yürekten inanıyor ve biliyorum.

Kulübümüzün profesyonel ve kurumsal bir yapıya bürünmesini uzun yıllarca bekledik. Artık bu işleri profesyoneller yürütsün diye her alanda gücümüz yettiği kadar haykırdık. Gün bugün müşki belkide sizler bu yapıyı başlattınız ve inşallah da devam ettireceksiniz.

Bu bağlamda ömrünüz yettiği müddetçe (Allah uzun ömürler versin) Galatasaray kulubünün başkanı olarak devam etmenizi istiyoruz. Çünkü hedeflerinize ulaşmadan bu kulüpten ayrılırsanız herşey eski haline döner.

Kulubümüzde uzun yıllar başkanlık yapmanızı istiyor ve bu konuda taraftarımızın her zaman size destek olacağını bilmenizi istiyorum.

"Büyük işler başarmak için Büyük yatırımlar yapmak zorundasınız" bu sizin sözünüzdür.

Emin olunki bu mantığa sahip bir başkanı yıllarca bekledik. Çünkü tüm Galatasaray taraftarının düşünceside tıpkı bu şekildedir.

Şuanda rakip medyada, futbolculara ödenmiş olan maliyetler konuşuluyor fakat şunu bilmiyorlarki; vermiş olduğumuz ücretlerin dünya üzerinde Galatasarayımıza büyük bir imaj kazandırdığını bu sayede büyük sponsorluklar kazanacağımızı, taraftarların tirübüne daha çok geleceğini, daha çok forma, ürün satılacağını, şampiyonlar liginde finaller oynayıp yapılan yatırımların kat kat geri dönüşünün olacağını!

Bunu aslında çok iyi biliyorlar fakat galatasaray spor kulübünün gelişmesini engellemek isteyenler çok olduğu için her fırsata eleştiri yapıp engeller konuluyor.

Medyanın ve rakip kuluplerin amacı; Galatasarayımızın büyümesini Türk futbolunun gelişmesini önlemek ve yapmış olduğumuz büyük yatırımları gelecekte kulübe sıkıntı yaratacakmış gibi göstermeleri .Çünkü bu yatırımların dönüşü büyük olacağından rahatsızlar. Büyük oyuncuların Galatasaraya gelmesi onları güçsüz düşüreceğinden buna engel olmaya çalışıyorlar.Basın yoluylada yönetime psikolojik baskı oluşturuluyor.

Özellikle kulüp içerisinde de gelişmemize avrupada büyümemize engel olacaklar da vardır muhakkakki.

 Bu ve bu gibi unsurların sizlerin önüne engel koymasına izin vermeyin.

Büyük yatırımlarınıza devam edin ki büyük işler başaralım. Özellikle profesyonel yapıyı kurumsal yapıyı bu kulübe o kadar sağlam yerleştirinki bir dahaki gelecek olan yönetimler bu yapıyı bozamasınlar.

Biz taraftarlar maddi ve manevi olarak her türlü desteği sağlayacağız siz yeterki bu büyük yatırımlardan vazgeçmeyin, büyük isimler getirip, büyük yatırımlar yapmaya devam edinki büyük işler başaralım, bu kulübe büyük sponsorlar çekelim büyük yatırımcılar kulübümüze yatırımlar yapsınlar taraftarımız daha çok ürün alsın ve en büyük kulvarlarda daha çok finaller oynayalım ve avrupanın en önemli kulupleri arasına Galatasarayımızın adını yazdıralım.

Bu yapı öyle sağlam olsunki asırlar geçse bile her zaman avrupanın en büyüğü olarak kalalım.

Size teşekkürlerimi sunar büyük icraatlarınıza büyük yatırımlarınıza devam etmenizi temenni ediyorum.

B.P

GALATASARAY SPOR KULUBÜ TARAFTARI





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...