Makale Yaz
uapusula
Bu haberi yazdır
Hoca Suçlu, Eşek Suçlu Hırsız Ahkam Kesiyor !
 Nis
11
 2013

 

 

Hoca Suçlu, Eşek Suçlu Hırsız Ahkam Kesiyor !

 

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.

Birisi :

-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:

-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :

-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.

Hoca kızmış:

-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?

 

Hoca haklı serzenişte de şunu da eklemeli eşeğin de mi hiç suçu yok demeli.

 

Fatih hoca golden sonra sinirleri gerildi hangi teknik adam olursa olsun oturduğu yerin hakkını vermek istiyorsa canı sıkılır elbette ben bu maçı nasıl çevirim diye düşünürken eşeğin çalınmaya niyetli olduğunu gördü ister istemez müdahale etmek istedi. Bu sefer ahali de ne terbiyesiz adamsın gürültü çıkartıyorsun hiç mi saygın yok demeye başladı yine Nasreddin Hocanın dediği gibi milletin ağzı torba değil ki büzesin.

 

Fatih hocanın tek bir derdi vardı ve kaç kere dile getirdi bilmiyorum dedi ki ;Adalet ve adalet herkese lazım. Neden adalet diyoruz;

1- Bir hoca var ki ağzından 3 Temmuz süreci düşmedi ve her seferinde itiraz etti yetmedi sonrasında basına da demeçler verdi. PFDK kulak burun boğaza gitti.Hadi diyelim hasta oldu kulakları duymuyor.

2- Bir başka takım hocası yerlere neler attı yırtındı PFDK göz doktoruna gitti.Hadi buna da diyelim ki gözleri görmüyor.

3- Bir başka takım hocası PFDK hakkında açıklamalarda bulundu. PFDK ayağı ağrıdı ki toplanıp cezai işlem yapamadılar. Hadi diyelim ortopediye gitti.

Diyorsan ki ben kör topal sağır bir federasyonum o zaman hala orayı niye işgal ediyorsun.

Tekrar adalete gelelim, şayet Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yönetmeliğinde şu hareketler yapılırsa cezai işlem uygulanır diye maddeler varsa uygulansın, uygulanmalı da ama adaletli olucam derken eşitliği de unutmamak gerekir. İşlemler herkes üzerinde uygulanırsa kalkıp da hiç bir takım taraftarı bizimle uğraşıyorlar gözüyle bakmaz ama sen bir takım üzerinde kurallar geçerli olursa o zaman o takım camiasının her biri de çıkıp Adalet istiyoruz der.Eşekler bir yandan hırsızlar bir yandan bu sefer de diyorlar ki ayıp sizin yaptığınız.

Eeee biz de taraftar olarak soruyoruz. Eşeğin hiç mi suçu yok , Hırsızın hiç mi suçu yok.

 

Mustafa Şahin

Futbol Sever  https://twitter.com/pslmustafasahin

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...