Makale Yaz
isibey
Bu haberi yazdır
Şimdi Daha Fazla...
 Nis
10
 2013

selamlar renktaşlar

Real madrid maçını alnımızın akıyla atlatmış bulunuyoruz evet turu geçemedik ama prestij ve gururumuzu,buraya rastgele gelmediğimizi tüm dünyaya gösterdik.

şimdi lige döndük önumuzde 6 önemlı maç var.Fatih terim ve kurmayları buyuk ıhtımal sezonu kapattı belki ümih hoca son bikaç mac takımın başında olabilir.Şu an mrdyada o kadar spekülasyon var ki hangisi doğru hangisi palavra belli değil. sayın başkan aysal tff binasında terimi sattı diyenler çok fazla eğer öyle birşey varsa yazıklar olsun derim başkada bisey demem.

4-3-1-2 taktiği birkaç mactır bızı iyi idare etti takımın formasyonu bulundu dendi anca dün ıkıncı yarı gördukki bu takım kanatsız oynamamalı.Amrabat girdikten sonra oyunun çehresi değişti resmen. bana kalırsa ya 4-2-3-1 oynarız burak drogbadan biri malesef dışarda kalır yada 4-4-2 dizilişinde ıkısıde oynar ama bu seferde melo dışarda kalır.şimdiki taktigi eleştirmek bize düşmaz anca kanatlar calısmıyor bu durumda orta sahamız kuvvetli ancak kanatlar yol geçen hanı...

haftasonu karabük maçında drogba ve hamit büyük ihtimal oynayamayacakmış.bence 4-2-3-1 le cıkmalıyız cunku rakıbımız fena halde kontra takımı ki ilk mac gorduk bunu çok canlar yaktılar lualuayla ama şuan sakat sanırım. karabük macını sıkıntısız şekılde atlatmalıyız baskı kurmalıyız evet ama şuursuzca saldırmak intihar olur hızlı çıkığ canımızı yakarlar. bu saatten sonra galatasarayın puan kaybına pek ınanmıyorum ama fatih hoca yok o yuzden endişeliyım. birde işin tff si,mhk sı var.33.haftada fenevle fınal macı oynayalım dıye kac mactır önumuz kesilmek isteniyor ama takım bunu bertaraf etti ve etmeyede dewam edecektir.

bu seneyi şampıyon bıtırırsek vede fatih hoca takımın başında kalırsa bence seneye şampıyonlar ligine daha pozitif bakabılrıız tabi defansa çare bulunması kaydıyla.devre arası hoca bas bas bağırdı sol bek ve stoper dıye ama tekrar eski konulara dönmenin alemı yok. seneye ıyı bı sol bek, ujfalusi gıbı tecrubelı bı stoper, melonun yerine alper potuk ve kanata sağlam bırı alınırsa bu takım tutulmaz. ama musleranında kesınlıkle kalması gerekıyor eğer elımızde tutamazsak en az onun kadar ıyı brıı şart...

takımımızla gurur duyma zamanı...seneye fatih hocayla daha fazla işler başarmamız dileğiyle kendinize iyi bakın...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...