Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
Almanya'da Sistem Değişikliği!!
 Şub
21
 2013

Sevgili arkadaşlar artık bu gol yeme sıkıntısı canımı ve hepimizin canını sıktı..

Önceki yazılarımın hepsinde yazdım yine söylüyorum bu sistemle olmaz bu sistem artık işlemiyor hele bu oyuncularla!

Hoca dün Sneijder'i sol açık oynatıyo yetmiyor bide 2.yarının başında çıkarıyor!

Her koşulda hocaya destek oldum.Her kararına saygı duyduk ve her zaman arkasında durduk ama maçta ki kadroyla o maça kimse başlamak istemezdi!!

Sneijder diye bir dünya yıldızı 10 numaramız var ve hoca onu sol açık oynatıyor.Üstelik ondan geriye gelip yardım etmesini bekliyor.Bu adam böyle giderse biter hoca bu adamı sol açık oynatmaya devam ederse Sneijder'i bitirir ve elimizde patlar hoca yüzünden...

İNŞALLAH bu ısrarından vazgeçer hoca yoksa Sneijder'e ve takımımıza yazık olucak...

Drogba var elimizde ama Sneijder 10 numarada olmadığı için ondanda çok yararlanmadık ama Drogba'yı 3 kişi tutuyodu hocanın bunu görüp fırsat yaratmalıydı kendisine ama yapmadı!!

Sneijder'i daha bide 2. yarının başında çıkarınca delirdim gerçekten sinirlendim ben daha forvetlerden biri çıkarır Amrabat'ı alır Sneijder'i forvet arkasına alır diye beklerken...İNŞALLAH adamı küstürmezler..

Hamit çok iyi oynamadı ama kötüde oynamadı o top direkten dönmese şu anda çok daha farklı şeylerden bahsediyo olurduk..

Drogba kendisine yapılan sıkı markaja rağmen yinede çok çaba sarfetti özellikle gölü yedikten sonra TAKIMA SAHİP ÇIKMASI BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI GERÇEKTEN DAHA İYİ OYNAYACAK!!

Melo her zaman diyorum ileri gidince geri gelmiyor, geride kalıncada ileriye gitmiyor bu sezon.Geçen sezon iki yönlü oynuyodu ama bu sezon ileriye çıkmaması takmı ileride eksik bırakıyo..Onun dışında güzel oynadı..

Selçuk içinse çok şükür dedim...Çok güzel oynadı mücadele etti geçen sezonki gibi oynadı sahanın heryerindeydi..

Sabri mi? Eboue mi sorusuna ise Şampiyonlar Liginde 50 kere sorulsa 50'sindede herkes Eboue der nedeni ise hem tecrübesi var hemde daha iyi bir oyuncu.Eboue hücumcu bir bek ve ondan bu maçta yararlanmadı hoca ve en büyük hatalarından biriside buydu..

Semih yine sağlamdı ama onun yanına Dany'den daha iyi bir stoper lazım 27-28 yaşlarında tecrübeli bir oyuncu olması lazım.Şimdi herkes diyecekki neden o yaşlarda alalım daha genç almalıyız diyecek ama bizim şu anki hedefimize ulaşmak için hazır oyuncular almalıyız.Oyuncu yetiştirmeye vaktimiz yok..

Dany saatli bir el bombası artık yeter bu kaç oldu her maçta ne zaman hata yapıcak diye beklemekten sıkıldım.Hocam bu sezon her futbolcuyu denedi stoperde ama neden Gökhan'ı denemiyo gerçekten olmaz böyle en azından bir şans hak ediyor sizi temin ederim kafa toplarında Dany'den etkilidir..Dany daha kafa topu aldığını görmüş değilim!!

Solbek Riera'nında golde hatası var arkadaş sen Farfan'ın peşinden koşuyon ama yetişemicen bu görünüyo dokun faul yap zaten Semih onun yanında  oyüzden kırmızı veremez hakem.Bizim oyuncular taktik faul diye birşey asla bilmiyorlar!!

Faul yapmıyosan dediğim gibi Semih zaten adam senden daha senin kademene girmiş sende onun kadama girip Jones'u tutsana be adam!!

Muslera ise hatalı değildi yediği golde..

1-1'lik skor'u avantaj zannediyolar ama öyle zannetlikleri gibi avantajlı bir skor değil yani kimse ümitsizliğe kapılasın HİÇBİR ZAMAN!!

Tekrar söylüyorum biz 4-2-3-1 yani 4-5-1 oynamazsak arkamızı yaslayıp maç izleyemeyiz İNŞALLAH hoca bu sistemden döner yoksa halimiz duman!!

Bu arada TÜRK BASINININ BİZE YAPTIĞINI ŞU ANDA ALMAN BASINI RAKİBİMİZE YAPIYOR TAKIMLARINI GÖKLERE ÇIKARIYOR!SANKİ RAKİBİMİZ TUR ATLAMIŞ GİBİ GÖSTERİYOLAR!!

İŞTE FIRSAT AYAĞIMIZIN GELDİ ADAMLARDA ÇOK İYİ OYNADIKLARINI ZANNEDİYOLAR HAZIR BÖYLE HAVAYA GİRMİŞKEN BUNLARI DEPLASMANDA YENMEMİZE DAHA KOLAY HALE GELDİ KENETLENME VAKTİ İNŞALLAH ORADA TURU ATLAYAN TARAF OLCAĞIZ!!

Sevgilerimle..

Zübeyr Yusuf GÜRBAN,





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...