Makale Yaz
guray1941
Bu haberi yazdır
Hakan Şükür ile vedalaşalım!
 Şub
14
 2013

SAYIN BAŞKANIM,

Sarı-Kırmızı kundakta doğmuş, karda-kışta eldivensiz donan elleriyle yinede sarı-kırmızı bayrağımızı dimdik tutarak maçlara gelmeye çalışmış; çocukken gelemediği maçlarda küçücük cep radyosunun yedek pilini alabilmek için kısıtlı harçlığından bazen simit dahi yiyemeyen ama Galatasaray aşkıyla büyüyen, şimdi 70 yaşında bir emekliyim…

SAYIN BAŞKANIM,

Çalışmalarınızla, Galatasaray’a güç katan dirayetinizle, bizleri daha da gururlandıran projelerinizle Siz’de mutlaka şanlı tarihimizde yer alacaksınız. Bu camia bizi yüceltenleri tarihe geçenleri asla unutmaz..

Unutulmaması gereken bir şey daha var.. Bir gün o veya bu sebeple Başkanlıktan ayrılırsanız, lütfen Size gönül veren bu gururları yaşattığınız taraftarlarla Arena’yı dolaşarak mutlaka vedalaşın. Biz taraftarlar Size olan sevgimizi, minnetimizi, teşekkürlerimizi alkışlarımızla Size iletebilelim.. Bilin ki hepimizin yaşayacağı o coşku, HAKKI ÖDENMEYECEK SEVGİLERİN HELALLEŞMESİDİR.

Bu helalleşme tarihe geçmeyi Sizin gibi hakheden insanlarla gerçekleşmediği zaman inanın taraftarın yüreğinde her geçen zamanla büyüyen, kapanması mümkün olmayan, hele hatırlandıkça içten içe kanayan, Galatasaray ruhuna hiçmi hiç yakışmayan çirkin bir yara haline geliyor.

“HAKAN ŞÜKÜR” işte bu yarlardan birinin adıdır.

Şanlı Galatasarayımıza zaferler kazandıran, Türk ve Dünya futbol tarihine ismini yazdıran, her yönüyle METİN OKTAY gibi gelecek nesillere örnek olan, attığı gollerle, kazandırdığı kupalarla Galatasaray’ı yücelten, hayatımıza renk katan, dertlerimizi bile unutturan HAKAN ŞÜKÜR…

SAYIN BAŞKANIM,

Bizler O’nunla vedalaşamadık, O’na teşekkürler edemedik, alkışlayamadık, güle-güle diyemedik, karşılıklı gözyaşlarımızı paylaşamadık, son defa torunlarımla birlikte  O’nun ismini haykırarak sahayı inletemedik, sevgimizi minnet borcumuzu gösteremedik, yani HELALLEŞEMEDİK Başkanım.. Bu yara çok acı veriyor Başkanım. Gerek taraftarın gerek Hakan Şükür’ün yüreklerinedeki bu yaraları ancak Siz dindirebilirsiniz.

Haddim olmayarak Size yazdığım bu hatırlatma yazısı, benim ve inanıyorum ki tüm Galatasaray camiasının HAKAN ŞÜKÜR’e olan MİNNET BORCUMUZDUR..

SAYIN BAŞKANIM,

Bana bu satırları yazma cesaretini veren inanç Sizin olmayacak işleri başaran, hayal etmesi bile zor sevinçleri-gururları yaşatabilme İNANCINIZDAN kaynaklanmıştır.

En Derin Saygılarımla,

GÜRAY ÖNDER

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...