Makale Yaz
muratt
Bu haberi yazdır
Gereksiz Yaşananlar
 Oca
17
 2013

Son günlerde gündemimizi meşgul eden Sneijder konusu öyle trajıkomik bir hal aldı ki, nihayetinde gelmeyen bir oyuncunun havaalanında karşılanmaya çalışılmasıyla bu süreç tavan yaparak son 1-2 gündür duruldu. Sonunda büyük çoğunluk bu transferin olmayabileceğini idrak etmeye başladı. Zaten normali de bu değil mi, başkanın en son “İnterden aldığının 2/3’ünü teklif ettik” demesinden sonra Sneijder’in bunu uzunca düşünmesi kadar doğal bir şey olamaz. Bu işin bir kısmı. Zira Sneijder gelir veya gelmez, 3. bir alternatif daha yok çünkü.

Bir de madalyonun öteki yüzü var ki asıl sıkınıtı burada. Sneijder konusunu yazılı ve görsel medya öyle bir işlediki  -bunda ortaya çıkıp adam gibi bilgilendirme yapmak bir yana her kafadan ayrı bir sesin çıktığı yöneticilerimizin payı hiç de az değil-  resmen taraftar-Terim-Yönetim cepheleri kurularak buradan camia içinde kaos ortamı yaratılmaya çalışıldı. Aklı baında tüm renkdaşlar bu konuda amacın ne olduğunu sezdi ve ona göre itidalli davrandı ancak maalesef bir kısım taraftarımız medyanın kötü maksatlı dolduruşlarına çok kolay geliyor ve yönetime, Terim’e, başkana giydirdikçe giydiriyor. İşin tehlikeli kısmı ise şu; malumunuz yarın Kasımpaşa ile maçımız var, ve biz hala bizim oyuncumuz olmayan Sneijder’den kafamızı kaldırıp bizim oyuncumuz olan ve uzun süredir idman yapıyor  olan sporcularımızı, sanki geçen yıl takımı onlar şampiyon yapmamış gibi farkında olmadan inanılmaz bir itibarsızlaştırma, değersizleştirme noktasına geldik.

 Ve böyle bir ortamda yarınki Kasımpaşa maçından çekinmemek elde değil.  Önümüzdeki 5-6 hafta hem ligde hem de şamp. Liginde kaderimizi tayin edecek maçlar oynayacağız.

Bu yıl 2 önemli başarının arefesindeyiz. Schalke’yi elersek çeyrek final oyunuyor olacağız. İlaveten ligde de şampiyon olursak  hem rakiplerle olan farkımız daha belirgin olacak hem de ekonomik anlamda kulubümüz biraz daha düzlüğe çıkmış olacak. Bu yuzden biz bırakalım oyuncumuz olmayan isimlerle vakit kaybedip kendi kendimize zarar vermeyi de mevcut oyunculara ve teknik ekibe yanlarında olduğumuzu , bizim için asıl değerli olanın onlar olduğunu hissettirelim.

Bu arada dün akşam galip gelen erkek ve bayan basketbol takımlarımızı da ayrıca kutlamak istiyorum.

Kalın sağlıcakla,

Murat T.

 




Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...