Makale Yaz
aslancimbomlu38
Bu haberi yazdır
Yönetimden Küçük Bir Rica
 Oca
13
 2013

Belki bazı sözlerime kızacaksınız ancak yazımın tamamını beni anlamaya çalışarak okumanızı rica ediyorum. Öncelikle Sneijder'in Türkiye'ye gelme ihtimali gibi bir durumu oluşturacak kadar vizyonunu genişleten ve hedefi yüksek tutan yönetimimizi tebrik ediyorum. Gerçekten GALATASARAY'ımızın son iki yılda yaşadığı gelişim takdire şayan.

Yönetimdeki farklı sesler bence zenginliktir ve diğer bazı kulüplerde olduğu gibi diktatörlük yok bizde, yönetimimiz ciddi bir vizyon ve hedef koydu ortaya. Bu hedefler doğrultusunda da emin adımlarla ilerlemekteyiz. Yönetimizi oldukça beğeniyorum. Fatih Terim'i takımın başına getirmesinden, belirlediği hedeflere, GALATASARAYlı duruşlarından, profesyonelliklerine kadar pek çok konudan oldukça memnunum. ANCAK!

Transfer konusu... Netice olarak çok isabetli transferler yaptık ama transfer süreçleri hep taraftarımız için çok sancılı olmaya başladı. Açıkçası sürpriz transferleri özlemeye başladık. Borsaya bildirip alınmayan oyuncular çok derin üzüntüler oluşturdu bizde. Yönetimimizin iyi niyetinden en ufak bir şüphem yok fakat bu borsaya bildirimler daha dikkatle yapılmalı bence.Belki bana diyeceksiniz anlaştığını söylemiyorlar bildirimde görüşüyoruz diyorlar. Ama taraftar ister istemez bu oyuncuyu takımında görüyor. Beklentiye giriyor ve hayallere dalıyor. Bu transfer gerçekleşmediği zaman da yaşanan hayal kırıklığı gerçekten derin oluyor. Belki borsaya bildirim olayında yönetim uygun olanı yapıyor olabilir ama diğer tüm takımlar ancak anlaştıktan sonra borsaya bildirim yapıyor.

Lütfen sayın başkan ve yönetim, transferler bitmeden borsaya bildirim yapmayın. Bu durumda resmen oyuncuya bağlanmış oluyoruz. Sneijder özelinde konuşursak, adeta dünyadaki tek oyuncu Sneijder gibi oldu bizde. Neden? Borsaya bildirim yaptık çünkü ve o oyuncuyu almak zorundayız.Evet bende çok isterim Sneijder gibi bir yıldızın GALATASARAYlı olmasını ama belli ki oyuncu gönülsüz. Menajerinin açıklamalarına bakarsak oyuncu İngiltere'ye gitmek istiyor,bizi cepte görüyor. Açıkçası ben bunu kaldıramıyorum. Hiçbir oyuncu GALATASARAY'dan büyük değildir. Lütfen artık borsa bildirimleriyle ne o oyuncunun bizi cepte görmesini sağlayalım ne de taraftarı sabırsız ve heyecanlı bırakalım. Belki biraz duygusal bir yazı oldu ama inanıyorum ki benim gibi düşünen pek çok renkdaşım var.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...