Makale Yaz
aslancimbomlu38
Bu haberi yazdır
Gelecek çok yakında gelecek
 Eyl
20
 2012

Dünkü maçı iki kelimeyle özetlemek gerekirse tam anlamıyla: "hakem katliamı". Hakeme söyeleyecek söz bulamıyorum ancak bir GALATASARAYlı olarak herşeyi hakeme bağlamak bize yakışmaz. Dün hakemden ayrıca skoru belirleyen ikinci faktör tecrübe farkıydı. Bu iki faktörden biri ortada olsaydı (bizim lehimize değil) bu maçtan en az 1 puan çıkarabilirdik. Mücadeleleri için aslanlarımıza, cesur oyun için de imparatorumuza teşekkür ediyorum.

Dünkü mücadelede Muslera, Dany,Semih,Hakan, Selçuk, Emre ilk defa bir Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Ciddi bir tecrübe farkı vardı iki takım arasında. Maçın ilk dakikalarında bu hemen ortaya çıktı ve geriye düştük. Ancak gelecek adına çok iyi sinyaller veren Dany ve Semih çok iyi müdahalelerine rağmen, henüz ikili olamadılar. Birer birer baktığımızda çok iyi müdahaleleri olan ikili ciddi pozisyon hataları yaptı. Bu eksik, tecrübeyle giderilecek bir şey ve bu iki oyuncu uyum yakaladığı zaman takımın vazgeçilmezleri olacaklar. Melo ve Selçuk biraz tutuktu dün ancak onların da daha iyisini yapacaklarına inancım sonsuz. Amrabat potansiyelini henüz tam ortaya koyamıyor ama gelecek adına ümit veriyor. Ve en önemli parantez bence Hamit için gerekli. Hamit dün sahanın en çok koşan ismiydi ve çok istekliydi. O direkten dönen topu gol olsa onun için de çok ciddi bir moral olacaktı. Ama dünkü maç Hamit'i tekrar kazanmak adına çok önemliydi. Hepimiz ona destek olmalıyız.

Biraz da eksiklerimize değinmek istiyorum. Defansta ciddi pozisyon hataları yapıyoruz zaman zaman. Rakip oyuncular duvar paslarıyla rahatlıkla ceza sahamıza girebildiler. Bu konuya dikkatle eğilmeliyiz. Bunun dışında hücumda daha tempolu olmalı, durarak oynamamalıyız. Bu tip sıkıntılar tecrübeyle giderilebilecek şeyler ve bu takım her geçen sene daha iyi olacak. Çünkü bu eksikleri gidereceğine emin olduğum bir İMPARATOR'umuz var.

Daha önceki "basamakları birer birer çıkalım" ve " Avrupa'ya dönüş senesi" başlıklı yazılarımda bahsettiğim o parıltılı gelecek sanki beklediğimizden erken gelecek gibi. Dünkü United maçı gösterdi ki hedeflerimize çok uzakta değiliz ama halen kat etmemiz gereken yollar var. Hocamıza ve takımımıza böyle sahip çıkmaya devam edersek; GELECEK ÇOK YAKINDA GELECEK.

Saygılarımla,

Buğra ERDEM





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...