Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
Ruhsuz Yedekler!!
 Ara
12
 2012

 

Neden her maç aynı sıkıntıyı yazışıyoruz..

Neden her maçı arkamızı yaslayıp izleyemiyoruz!!

Artık hoca bu gidişe bir dur demeli takımın yedekleri çıkıp 11'de oynamak için savaşacağına artist gibi 'nasıl olsa kazanır' mantığıyla oynuyorlar!!

Ufuk Penaltıyı her kaleci çıkaramaz ama dünkü penaltıyı nasıl yedi inanamadım ikinci golde yapabilecek fazla birşeyi yoktu onun dışında hatasız oynadı..

Sabri canla başla oynadı ama yetersiz kaldı.Sabri gerçek bir Galatasaraylı'dır ona bu takımda her zaman yer vardır ama kendini nasıl olurda geliştiremez bunca senedir anlayamıyorum..

Gökhan maçta hatasız oynayan tek isimdi bunun yanında gerçekten maç içinde savunmadan ileriye 1-2 tane çok güzel toplar attı gerçekten gelişmiş bir oyuncu artık yedek kulübesinde Cris değil Gökhan beklemeli hatta yeri geldiğinde formayıda giymelidir çünkü gerçekten kendisini çok geliştirmiş..

Cris resmen bir KRİZ artık değil 11, 18'e bile alınmamalı bundan başka yazılacak birşey yok!!

Çağlar ise fiyasko insan hiç düşünmezmi '' bu takımda solbek sıkıntısı var maçta varımı yoğumu ortaya koyayım hocanın gözüne gireyim'' demezmi ya bu kadar vurdum duymazlık olmaz acilen gönderilmeli..

Hamit resmen bir kazmaymış bu kadar söylüyorum geldiğinde çok sevinmiştim ama adam Manu maçından başka maçta top oynamadı hiçbir maçta oynayamadın en kötü 1461 trabzon maçındada oynamıyosan bu takımda işin yok arkadaş ya kendini toplamalı yada ocakta gönderilmeli!!

Ceyhun benim birşeyler beklediğim gençlerden biride o idi ama o da oynamak yerine yatıyormus ya kiralık gönderilmeli yada satılmalı..

Emre artık toparlamalı kendini maçta kötü oynamadı ama çok top tutuyor ayapında ve ortalarında topu dağlara taşlara gönderdi birkaç kere..

Engin forma yırtması çok yanlıştı maç içinde pas tercihleri çok yanlıştı çok koştu ama onunda oyunu yeterli değil  geçen seneki Engin'den eser yok tabi maç eksiği, pskolojik etkenler felan derken çok yıprandı!!

Sercan keşke sakatlanmasaydı o sakatlanınca tek forvet oynamak zorunda kaldık ki bu maçta tek forvet oynanacak bir maç değildi nedeni ise Elmander tek forvet değil çift forvet sisteminde oynayan bir forvet..

Elmander dediğim gibi 4-4-2 sisteminin bir oyuncusu ama bu maçta neredeyse hiç yoktu eğer Elmander böyle oynamaya devam ederse takımda fazla kalamaz!!

Aydın girdikten sonra fazla oynayamadı neredeyse hiç görmedik son 20 dk daki baskıdan önce hiç görmedik artık su son vuruşlarını düzeltmesi lazım her kritik maçlarda böyle basit golleri malca kaçırıyor o kafa vuruşundan kolay pozisyon bulamazdı her fener maçı ve her kritik maçta böyle kazmalıklar yapıyor deli olmamak elde değil!!

Amrabat ve Yekta girdi zaten o zamanlar pres başladı ve pozisyonlar geldi..

Herkes diyorki devre arası şuraya transfer yapalım şurası kötü ilk önce takımdaki kötü oynayanları ayıklayıp göndermek lazım  devra arasında ise kesinlikle bir 10 numara alınmalı hiç kaçarı olmadan birde solbek.Takımda oynamayan oyuncuları gönderdikten sonra bunlar alınmalı..

Elmander ve ÖZELLİKLE HAMİT   kendini toparlamalılar..

Takımda ne pres var ne başka birşey anca top çeviriyolar artık o pas trafiğini hızlandırmalıyız saçma sapan top çevirmemeliyiz geçen seneki gibi arkamızı yaslanıp rahatça maç izleyemiyoruz Fatih Hocanın artık bir çözüm bulması lazım 4-2-3-1'e geçmek için illa devre arası transferlerinide beklemek geresiz olur!!

Şimdi 4-2-3-1 e geçilmeli ve kadro şöyle olmalı..

Muslera-Eboue Semih Dany Riera(Hakan)-Melo Yekta-Aydın Selçuk Amrabat-Burak..

İlla bu sistem için oyuncu almak istiyorum diyorsa Fatih Hoca o zaman formayı HAK EDENE VERMELİ!

Ama skor bizim için önemli değil bizim Aşkımız ARMAYA Şu fenere koyun başka isteğimiz yok canla başla savaşarak oynayın gerisi gelir zaten!!

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!!

Zübeyr Yusuf GÜRBAN..

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...