Makale Yaz
acskn1905
Bu haberi yazdır
Galatasaraylı Olmak
 Eyl
05
 2012

Galatasaraylı olmak nasıl bir şey söyler misin? Sen maçlara gider misin? Sever misin sarı kırmızı olan her şeyi? Çocukken giydin mi parçalı formayı? Sen hiç bilet kuyruklarında üşüdün mü? Kötü biten maçın ardından geceleri yorganı çekip başına hüngür hüngür ağladığın oldu mu? Hiç bir beklentin olmadığı halde karşılıksız sevdin mi takımını?

Galatasaray senin hayatında ne kadar yer tutar? Zifiri karanlığın içinde Galatasaraya hasret günlerin oldu mu? Gittiğin her maçın hayatına ayrı bir hatıra kattığını bilir misin? Çılgınca bir aşkın girdabında arkandan delidir diye yakıştırma yapıldı mı? Tribünlerin ruhu olduğunu bilir misin? Her parçalıyı sever misin?

Sen hiç bir semte aşık oldun mu? Mecidiyeköy isminde sevgilin var mı senin? Sarıdan şehirler kurdun mu? Kırmızıdan Cehennemi ? Annen gibi sevebilir misin Galatasaray ı ? Baban gibi güven verebilir mi asırlık çınara? Soluksuz izlediğin bir maçın ardından kazanılmış zaferi öpüp kokladığın bağrına bas tığın oldu mu hiç? Sevdalı bir öykünün bir yerlerinde seni çok seviyorum Galatasarayım dediğin oldu mu? Nasıl olduğunu bilmediğin bir anda şampiyonluk türküleri dökülmeye başladı mı dudaklarından? Kötü biten müsabakanın ardından aleme inat parçalı formanla yollarda başın dik gezmek ne demek bilir misin? Hayatının her anını sevdaya göre şekillendirdin mi hiç? Modern takvimden uzak Galatasaray takvimine göre bir hayatın en coşkulu anında seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim Galatasaray diyebilir misin?

Hiç hak etmediğin halde sevgiye jopla vuranlara göğsünü siper ettiğin oldu mu? Nerede olursa olsun her parçalıyı (SARIKIRMIZIYI) kardeşin bildin mi? Sen hiç sevmekten yoruldun mu? Sahi sen hiç arsız gecelerin acı veren anlarında yaşa Galatasaray demenin hazzını bilir misin? Unutmak için gönül vermediğimizi bilir misin? ve bu aşkın mezara kadar olduğunu? Sahi dağlar kadar büyük bir aşka sahip oldun mu hiç? Her şeyin ötesinde ezeli rakibini yendiğin bir akşamın koynunda aşk şarkıları söyledin mi? Karanlık sokaklardan cadde pazar yokuşlardan aşağıya elindeki bayraklarla soluğun kesilene dek koştuğun oldu mu hiç?

Sahi sen Galatasaraylılık nasıl bir şey bilir misin? Islak kaldırımların soğuk sokakların tadında özgürlük ve biz şimdi çıplak ayaklarımızla koşuyoruz sırtımızdaki SARI KIRMIZI formalarla kağıt helva şeker tadında aşklara Sahi sen hala GALATASARAY'lı değil misin?

-ALINTIDIR-





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Haziran (1)
 
Mayıs (1)
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...