Makale Yaz
acskn1905
Bu haberi yazdır
10'un gidişi! Arda Turan...
 Ağu
10
 2011

 

Galatasaray altyapısı; altyapımız sanki bir kreş gibi az mı oyuncular yetişdirdi kimler çıkmadı ki ordan; çıkmamasıda beklenemizde onların hocaları hagiler hakanlar Ergünler fatihlerdi..Tam Hagiden sonra gözlerimiz yeni 10 lara yüzlere yönelirken; bağrımıza basacağımız yeni 10 numaralar ararken umutlarımızı beş para etmez felipeler revivolar lincolnlere bağlamışken bir çocuk çıkıverdi karadenizin dalgaları gibi hırçın; Hakan abisi gibi neşe dolu, hayat dolu teknik var top hakimiyeti var her şey var gencecik….

Hiçbirşey yapmadı vermedi Galatasaray a diyenlere inat oynadığı dönemde ve hatta oynamadığı dönemde en kritik anlarda attığı gollerle şampiyonluklarımızda  pay sahibi olduğunuz nasıl görmezden gelir taraftarımız….2005-2006 da Ardamız manisada iken ligin bitimine 3 hafta kala fenerbahçeyi 5-3 yendikleri maçın yıldızı olup Galatasarayımıza şampiyonluk yolunu açmadı mı??

Bir sene sonra bir Ağustos akşamında Avrupa sahnesinde Ali Sami Yende Boleslav ağlarını 2 kez havalandırıp gönüllerimizi fethetmedi mi…Takımımızın neşe kaynağı yüreği ciğeri olmadı mı ??

Son Şampiyonluğumuzda en kritik deplasmanımızda şampiyonluğu sivastan istanbula getiren çocuk bu değilmiyidi attığı 3 golle..

Hangi yerli oyuncumuz 3 ezeli rakibimizin ağlarını havalandırdı….sahamıza şampiyon gelen fenere hırsıyla yüreğiyle oynayıp tek golümüzü arda atmadı mı inönüde arda atmadı mı trabzona attıklarını saymıyorum bile ….

Yolun başında çok yüklendik bu çoçuğa o da tıpkı milyonlarca gencecik taraftarımızın yaşında değilmiyidi.kız arkadaşlarınızla sizler maça gelirken Ardaya kendi kız arkadaşını çok gördünüz ona birazcık mutluluğu çok gördünüz….

O değilmiyidi 90+1 de İsviçre ağlarını havalandırıp göz yaşlarına boğan tüm türkiyeyi euro 2008 in yıldızı...

10 a kızmasın hiç kimse ; Hakan şükürümüzde metin oktayımızda tugaylarımızda ariflerimizde avrupaya gidip geri dönmedi mi gidipte dönmezse bazı dönek ağabeyleri gibi o zaman kızın..hiçbir futbolcumuz bu kadar yüksek bonservis bedeli ödenerek alınmadı para kazandırmadı…

Biz seni hep bordeux a attığın gollerle anfield ı yıkışınla 66 numaralı formanla hatırlayacağız 10 rakam olarak 66 dan küçüktür ama söz konusu Galatasaray forması ise bu numara sana şimdilik büyük geldi çok yıprandın git dinlen ve öyle gel; yeniden gönüllerimiz fethet….

Ama oraya gittiğinde belki 100 bin kişinin öününde Nou Camp ta Barbebua da oynayacaksın fakat bin kişilik bir grup seni kaptan buraya diyip; arda turan oleeeyyy diyip 3 lü çektiremeyeceksin….

Belki onlarca gol atacaksın 50 bin kişinin önünde ama burada sıradan attığın bir gol kadar kimse mutlu olmayacak bağrına basıp anons etmeyecekler 3 kere ismini…ardamızı elimizden alan basına yazıklar olsun diyorum son olarakta….

5 yıl sonra bıraktığı pazubandı olgun ve daha deneyimli olarak yeniden taktığını görme ümidiyle  YOLUN AÇIK OLSUN BÜYÜK KAPTAN ARDA TURAN…

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Haziran (1)
 
Mayıs (1)
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...