Makale Yaz
aslancimbomlu38
Bu haberi yazdır
Burak Yılmaz ve Arda Turan
 Ağu
02
 2012

Başlık pek çoğunuza alakasız gelmiş olabilir. Başlığı birazdan açıklayacağım ama öncelikle bir konuya değinmek istiyorum. Hamit transferinden önce bende dahil olmak üzere pek çok Galatasaray taraftarı yönetime transferlerin gecikmesiyle ilgili eleştirilerde bulunduk. Bazı kesim de bu eleştirilere tepki gösterdi. Bu tepkilere de saygı duyuyorum ancak o zamanki durumda Hamit Fener'e imza atmak üzereyken sabırdan söz etmek mümkün olamazdı bence. Ve de biz bazı takımların taraftarları gibi (tahmin edersiniz) koyun değiliz. Yeri geldiğinde yönetimizi eleştirmeyi, yanlışları söylemeyi biliriz. Bunlar bizi Galatasaraylılığımızdan alıkoymaz, aksine Galatasaraylılığımızı ispatlar. Sonuçta yönetimimiz bizleri mutlu ederek gerekli takviyeleri yaptı. Onları eleştirmeyi bildiğimiz gibi teşekkür etmeyi de biliriz. Teşekkürler...

Asıl konumuza gelelim. Bizlere transferlerle ilgili sabır tenkitinde bulunan takımdaşlarım umarım aynı sabrı gelecek sezon takımımıza gösterir. Çok iyi bir takımımız var ancak yeni kurulan bir takım olduğumuzu ve iki sene içinde kadro olarak tamamen yenilendiğimizi hatırlatmak isterim. Ülkemizde pek de yaygın olmayan basamakları birer birer ve sağlam çıkma alışkanlığını kazanmalıyız. Bir anda takımımızdan çok büyük beklentiler içine girmemeliyiz. Eğer biraz sabredip yeni bir takım olduğumuzu unutmadan  ve en önemlisi takımı bozmadan Fatih Hocamıza güvenirsek önemüzdeki yıllarda bir Avrupa kupası daha neden gelmesin?

Sabır konusunda en önemli noktalardan birinin de Burak Yılmaz olacağını düşünüyorum. Çünkü Burak çok gol atmasının yanında aynı zamanda çok da gol kaçıran bir oyuncu. (Hakan Şükür gibi) Hakan Şükür örneğini verdim çünkü o da Fener medyası tarafından yıpratılmaya çalışılan oyunculardan biriydi. Burak'la ilgili sabırlı olmalıyız. Burak'tan her sezon 33 gol beklemek hayalcilik olur. Burak Galatasaray formasıyla çok gol atar ancak bir o kadar da kaçırır. Bu Burak'ın çok pozisyona giren bir oyuncu olduğunu gösterir ki çok pozisyona girmek de bir forvet oyuncusu için önemli bir meziyettir. O yüzden Galatasaray taraftarı Burak'a sahip çıkmalı ve zaman zaman sabretmelidir.

Ve Arda Turan... Malesef halen birçok Galatasaray taraftarı Arda'ya tepkili. Arda'nın Galatasaray'a gelmesinin gündemde olduğu şu günlerde gelsin gelmesin ama mutlaka Galatasaray taraftarı Arda ile barışmalı. Evet, Arda bir takım hatalar yapmıştır ama o Galatasaray'ın evladıdır. Ve GALATASARAY çok büyüktür. Büyükler küçüklerini daima affeder. Ayrıca Arda'nın bir takım yanlışları olmasına rağmen çok büyük yanlışları da olmamıştır.

Lütfen hatırlayın. Aziz Yıldırım Adnan Polat'tan Arda'yı istemişti. Hala istiyor ve medya gücünü kullanarak bunun yerini yapıyor. Sevgili kardeşlerim gözümüzü açalım lütfen artık Arda ile bizim aramızı açıp onu Fenerli yapmaya çalışıyorlar (ki Arda gerçek bir Galatasaraylıdır). Buna izin vermemeliyiz. Arda transferi olur mu olmaz mı bilemem ama olursa çok ama çok faydalı olacağına eminim.

BÜYÜK GALATASARAY'IN BÜYÜK TARAFTARI ARTIK ARDA'YLA BARIŞIN, ARAMIZI AÇMAK İSTEYENLERE İZİN VERMEYİN!

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...