Makale Yaz
firateroz
Bu haberi yazdır
Yarın keşke dememek için şimdi!
 Ağu
16
 2011

Arkadaşlar,

Şike soruşturması kapsamında, Federasyonumuzun ligleri karar almak için erteleyip, dosyaları inceletip inceletip, "bir karar verememe" kararından sonra açıkça anlaşılmıştır ki, bu iş Türkiye'yi aştı...

Bu işin çözümü artık Türk makamlarınca pek mümkün değil. Yıllarca sürecek bir yargı sürecini beklemek, sonrasında yine yıllarca devam edecek temyiz sürelerini izlemek, en sonunda yalandan 1-2 kişinin ceza almasıyla bu konunun sümen altı edilmesine şahit olmak, açılan tazminat davalarını izlerken "zamanında yapılacaktı bu iş" diye iç geçirmek istemiyorum... Tüm bu süreç aklıma sadece "geciken adalet adalet değildir." cümlesini getiriyor.

Ben, yok yere kimsenin suçlanmasını da istemiyorum. Ben herkes için "şimdi" adalet istiyorum. Türk futbolunun içinde bulunduğu pislikten hemen ve sonsuza dek arınmasını istiyorum. Ortada bir suç varsa cezasını bulmasını, birilerinin artık bu tür olaylarla diğer masumlara fayda sağlamamasını, suç yoksa da kimsenin yok yere hapiste tutulmamasını istiyorum...

Bunun için de sanırım bir üst makam olan UEFA'ya başvurmak şu an tek çaremiz. Konunun fazla detayına girmeden, BURADAN TÜM FUTBOL SEVERLERİ, UEFA'NIN İNTERNET SİTESİNDEN TEPKİLERİNİ DUYURMAYA davet ediyorum.

Yapılacak şey çok basit,

uefa.com'a girip sağ üst köşede yer alan "send feedback" kısmına tıklayıp görüşlerinizi iletebilirsiniz. 4000 karakterlik bir sınırla siz de adalet isteyebilirsiniz. İngilizce yazmak isteyenler için ben bir metin hazırladım, aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Herkese saygı ve sevgilerimle,

-------->>>>>>

AS TURKISH FOOTBALL FANS WE WANT CLEAN FOOTBALL AND WE CALL UEFA FOR DUTY!

The Turkish Football Federation first postponed the start of the season inorder to make a healthier decision on the match fixing – rigging claims about some Turkish Football Clubs (such as Fenerbahce, Besiktas etc.) regarding 2010 – 2011 season, and then they decided not make any decision due to pressures put and threats by those clubs!

This Federation, consisting of members who are members and sponsors of those clubs involved in dirty activities, is not trustable at all anymore!

Although there are many solid proofs, telephone tapping records, hidden camera records, statements of many people, even confessions by some players, there are many players, agents, managers, chairmen arrested by the police under the scope of this investigation,

The Football Federation decided to wait fort he decision to be given by the court, which may take even years!

WE WANT CLEAN FOOTBALL!

WE WANT JUSTICE AND WE WANT IT NOW!

As the higher authority of the European Football and the only rustable party we rely on,

WE CALL UEFA FOR DUTY AND EXPECT UEFA TO STOP THESE DIRTY ACTIVITIES, PUNISH THE RESPONSIBLE INDIVIDUALS AND CLUBS!

Regards,

İsim Soyisim





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...