Makale Yaz
efsane05
Bu haberi yazdır
vakit dar ama is isten gecmedi
 Haz
03
 2012

Yaklasik bir yildir süren futbolda sike davasinda sonlara dogru gelinmekte. UEFA savciligin aldigi karari dikkate aldiklari taktirde, tüm kulüblerimizi avrupa kupalarindan men edebilecekleri yazilip ciziliyor. Bizim yöneticilerimiz ise bu duruma seyirci kalmaktalar malesef. Bu gidisle UEFA, TFF i cezalandiracaklar ve bu cezadan hic bir sucu olmayan G.Saray`imizda nasibini alcak gibi gözüküyor. Adamlar istedikleri kisiyi TFF baskani yaptilar. Islemis olduklari tüm sucu örtbas ettirmeyi basardilarda, bizim yöneticilerimiz, GS nin hic bir sucu olmadigi halde ceza almamasi icin gerekeni yapamiyorlar malesef.

Hic vakit gecmeden TFF e baski yapsinlar ve savciligin almis olduklari karar cercevesince tekrar degerlendirme yaparak sikede adi gecen kulüblere gereken cezayi vermelerini saglasinlar. Bunu saglasinlarki UEFA, TFF gecte olsa gerekeni yapmistir diyerek tüm kulüblere ceza vermekten vaz gecsin. Aksi takdirde UEFA nin TFF i cezalandiracagi kesindir. UEFA nin TFF i cezalandirmasi demek GS ninde ceza almasi demektir.

Yada nebileyim bir seyler yapilsin. Hic bir sucu olmayan G,Saray`in bu olayda avrupa kupalarindan men edilmesini önlesinler. Eger hersey ters gider ve G.Saray`imiz bir sekilde ceza alirsa, G.S taraftari muhatab olarak bu olayda pasif kalan GS yöneticilerini bileceklerdir.

Tekrar ediyorum, adamlar istedikleri ismi TFF baskani yapmayi basarirken, islemis olduklari tüm suclari örtbas ederek türk futbolunu bitirme niktasina getiriyorlar, GS yöneticilerimiz ise seyirci kaliyor.

Yazilan senaryo belliydi. Demirören, BJK nin UEFA dan böyle bir ceza alacagindan adi gibi emindi. FB ile birlikte bir cok kulüb, sikeden dolayi cezalandirilinca, meydan G.Saray`a kalacakti. Ne yapip yapip G.Saray`ida bu isin icine cekerek meydanin G.Saray`a kalmamasini saglamak gerekiyordu. Bunu saglamak icinde bu yol secildi. TFF öyle bir karar almaliydiki, bu alinan karar UEFA nin hosuna gitmeyecek ve UEFA, TFF i cezalandiracak. TFF in UEFA tarafindan cezalandirilmasi demek, G.Saray`in da cezalandirilmasi anlamina gelecekti.

UEFA 8 hazirana kadar bir karar alacakmis. Henüz hersey bitmis degil. Savcilik FB basta olmak üzere bir cok kulübün sike yaptigi ve tesvik verdigi kararini aldiklari yaziliyor gazetelerde. Iste G.Saray kulübü yöneticileri, bu noktada ayaklanmasi gerekir. Hic vakit kaybetmeden derhal TFF e baski yaparak, savciligin aldigi karar dogrultusunda tekrar degerlendirme yapmalarini saglamalidir. TFF, savciligin aldiklari karar dogrultusunda, savciligin suclu bulduklari kulübleri cezalandirsinki UEFA, gecte olsa TFF gerekeni yapmistir diyerek, tüm türk kulüblerini avrupa müsabakalarindan men etmekten vaz gecsin. Baska cözümde yok gibi. Göz göre göre G.Saray, hic sucu yokken, kirli oyunlar ile isin icine sokulacak. Olayin en dramatik bölümü ise, elimiz kolumuz bagliymis gibi seyirci kalmamizdir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Temmuz (1)
  2016
  2015
  2014
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...