Makale Yaz
aslaniceaycan
Bu haberi yazdır
Birilerinin Keyfine Süper Final..!
 Nis
19
 2012

Ligin Şampiyonu olan ve en yakın rakibine 9 puan fark atıp şampiyonluğunu 3 hafta önce belirleyen Galatatasaray'ım neden Süper Final oynar ?

Hector Cuper'in dediği gibi; "Bu sistem uygulanırken, yetkili merciler en iyi şekilde düşünüp, analiz etmişlerdir diye düşünüyorum. Ama benim için tek şaşırtıcı olan kısım ligi birinci bitiren takımın da play-off'lara katılması... Birinci bitiren takımın zaten sezon boyunca topladığı puanla şampiyon olmayı hak ettiğini düşünüyorum."

Bence hoca gayet güzel açık ve net konuşmuş. Ligin başından beri iyi oynayan ve rakiplerile iyi mücadele eden zivreyi bırakmayan GALATASARAY 34 maçta birine 9 birine 22 birine 21 puan fark at sonra play off'ta oyna ve adaletsizce punlar yarıya düşsün. Çok saçma ya puanı bölmeden devam ettireceksin. Ya da ligin 1.cisini şampiyon yapıp 2.3.4.yü oynatıp  Şampiyonlar Ligi'ne göndereceksin. Tabi çok bilmiş federasyonumuz çok iyi biliyor ya bu işi böyle yapıyor aaa birde seneyede play-off varmış.

Acaba hiç düşündüler mi? İzleyicilerin taraftarların görüşü ne olur diye..Yazık futbolu bu hale getirenlere.. Sırf Digitürk kazansın diye ligi uzatmak biz her ay 45 ödesek ve lig bittiğinde bile hala ödesekte para kazanacak zaten..Play-off olduğu için fazla para kazandığınıda sanmam çünkü tandığım kişilerden bazıları play-off yüzüne Digitürk'ü iptal ettirdi.

Ama federasyonun amacı Fenerbahçeyi nasıl şampiyon yaparız düşüncesinde.Çok merak ediyorum eyyy Ali koç bizim durumumuzda siz olsaydınız neler açıklardınız medyaya birilerinin keyfini mi?

Beklememiz lazım Şampiyon olmamız için? Sıf şikeciler yüzüne yapılan bu saçma Play-off yüzüne GalataSarayım'ın ligdeki muhteşemn futbolunu mahfetmek.Ama isteğiniz olmayacak bakın Süper finale süperr başladık ve benim doğruyu söylemek gerekiyorsa en korktuğum deplasmanlardan biriydi inönü...Başardık güzel futbol olmasa da 3 puanı alıp.Evimizde oynayacağımız fenerbahçe derbisine daha azimle çalışıp evimizden 3 puanı almasını başaracağız. Ve derbiden önce Spor yazarları, 5 puan farkla haftaya giren Galatasaray'ın, yenilgi harici alacağı her sonuçta şampiyonluğu büyük oranda garantileyeceği konusunda görüş birliğine vardılar. Ve en dikkatimi çeken kişi de; RIDVAN DİLMEN: Beraberlikte bile yüzde 70 GALATASARAY TAYFUN BAYINDIR: KAZANIRSA ZAFERİ KUTLU OLSUN GÜNTEKİN ONAY: FENER YENİLİRSE YÜZDE 90 şampiyon KADİR ÇETİNÇALI: ASLAN İŞİ BİTİRİR Haydi GALATASARAY'ım Alem ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NASIL OLURMUŞ GÖRSÜN...





Etiketler : Galatasaray
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...