Makale Yaz
aslaniceaycan
Bu haberi yazdır
GALATASARAY'lı OLMAK DEMEK
 Eyl
13
 2011

Her daim takımıyla gurur duyabilmektir. borç içinde yüzmektedir, türlü makaralara konu olmaktadır, ezeli rakibinden sağlı sollu darbeler yemektedir takımınız ama siz galatasaray taraftarısınızdır ve her daim takımınızın arkasında durabilme yetisine sahip olmanız gerekir.

Hayatınmızın en futbol delisi döneminde uefa kupası görmek ve önce dakikalarca şokta kalıp sonrasında hüngür hüngür ağlamaktır, şampiyonlukları kanıksamak, türkiye ligi'ni gerçekten ikinci planda düşünebilmek, 1 maçı değil uzun bir maratonu önemsemek, futboldan gerçekten keyif almak ve futbol hakkında anlayarak konuşmaktır, sağa sola saldırmak demek değil sadece kendini eleştirip geliştirmeye çalışmak, diğer kulüplere de aynı yapıcılıkta yaklaşmaya çalışmaktır. Sorunlar içinde kaybolmak borç içinde yüzüyor denen takımına sonuna kadar inanmak ve o muhteşem anda haklı olarak sevinçten kudurmaktır her zaman yanında olmaktır gurur sebebidir.hele seksenlerde doğup da o zamanlarda galatasaraylı olduysanız prekaziyi cüneyti tanjuyu bilirsiniz. o yıllardaki şampiyonlukların keyfine varmışsınızdır.ilk söylediğiniz şarkı re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom olmuştur her 17 mayıs’ta gözden bir damla yaşı efsane kadronun posterine dökebilmektir, real madrid maçında yapılan her sene böyle real’e de böyle koyarlar amman tezahuratını hatırlayıp gülümseyebilmektir, hagi’yi izlerken aşka gelmek, durup dururken taffarel’in kurtarışını anımsayıp sırıtmaktır.. üstün hizmet madalyası olan tek takım olduğunu hatırlayıp gururlanmak, başarısızlıklarda takımın arkasında durmaktır.. yeri gelince ağlamaktır.. kötü günlerin kalıcı olmayacağını bilmek, güneşin elbette doğacağını unutmamaktır.. rakiplerini borç harç içinde geride bırakıp şampiyon olurken ruhu hisseden herkesin türk yabancı farketmez, ağlamasını izleyip duygulanmaktır.. her avrupa maçından önce yabancı basındaki tedirginliği görmek, yurtdışında türkiye denince galatasaray cevabı alındığını duymaktır..maldivlerde hasan şaş formalı çocuğun ortasına hakan şükür formalı çocuğun kafa vurduğunu bilmektir.. 

Galatasaray'lı olmak hayattır.. hayatı yaşayabilmektir galatasaray’lı olmak.. NOT: BENİ GALATASARAYLI Yapan Babama Amcama TESEKKÜR Ediyorum ;)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...