G.Saray'ın gözdesine kötü haber
2013-14 sezonundaki sözleşmesinin geçersiz olduğu yolunda mahkemeye giden Portekizli oyuncu Bruma için, Sporting Lizbon lehine karar çıktı.
Webaslan Dış Haberler
Ünal Aysal, Atletico Madrid'in milli oyuncuyu daha önce söylediği gibi satmaya pek sıcak bakmadığını dile getirirken, Arda Turan'ın Türkiye'ye birgün geldiğinde bu takımın kesinlikle Galatasaray olacağını söyledi. Transferin sürekli sorulmasının ardından Ünal Aysal yaptığı, ''Atletico Madrid, Arda Turan'a çok ihtiyaçları olduğunu ve bu transferi kurcalamamızı rica etti. Her gün bu soru sorulduğuna ve ısrar olduğuna göre biraz daha kurcalamam gerekiyor. Biraz daha bekleyelim'' açıklamasıyla kafaları karıştırdı.
Aysal, transferdeki son gelişmeler sorulduğunda da ''Henüz transfer döneminin bitmesine 34 gün daha var'' cevabını verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kararının ve Galatasaray'ın bu konuya olan tavrı hakkında da açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, isteklerinin Türk futbolunun iyiliği için olduğunu söylerken, ''Türkiye ya bir Avrupa ülkesidir ya da tek başına bir adadır. Biz bu adada yaşamıyoruz. Ülkemiz AB'ye üye olmaya çalışıyor. Biz de bu statüdeki oyuncuların burada Türk gibi oynamalarını istiyoruz. İsteğimiz Türk futbolunun iyiliği için'' ifadelerini kullandı.
%%EMBEDVIDEO_12308%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

























