Galatasaray'dan Belhanda transferine yeni taktik
Dinamo Kiev'in önce futbolcu ile görüşülmesine tepki göstermesi üzerine Galatasaray, 5 milyon Euro'luk teklifine 1.5 milyon Euro zam yaptı
Galatasaray, Younes Belhanda için ısrarlı... Oyuncu da sarı-kırmızılı formayı giymek istiyor... Ama Dinamo Kiev 9 milyon Euro'da ısrar ediyor. Bunun sebebi ise G.Saray'ın kendilerinden önce Fas Milli Takımı ile kampta bulunan Belhanda ile temas kurup anlaşması.
Bu yüzden Ukrayna ekibi sarı-kırmızılıların 3 milyondan 5'e çıkardıkları teklife dönüp bakmadı.
G.Saray ise Kiev'in gönlünü almak için teklifine 1.5 milyon Euro zam yaptı. Ukrayna ekibinin kapısını son olarak 6.5 milyon Euro ile çalan sarı-kırmızılılar şimdi olumlu cevap bekliyorlar.
Bu sezon Fransa Lig 1 ekiplerinden Nice'te kiralık olarak forma giyen Younnes Belhanda 31 maçta forma giyip 3 gol attı ve 7 kez de asist yaparak yeniden eski günlerine dönmenin de sinyallerini verdi.
Bu performansı sonrasında Faslı oyuncunun da talipleri artarken bir daha Ukrayna Ligi'nde oynamak istemediğini kulübüne iletince de Dinamo Kiev bonservisini 9 milyon Euro olarak belirledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama


























