Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Ayıptır !!!!
 Oca
15
 2018

Nereden başlayayım bilemiyorum.

Hem Metin Oktay'dan bahsedeceksin, hem ''Kimse benim Galatasaray'lılığımı tartışamaz'' diyeceksin, hemde ''BANA KUCAK AÇMADILAR'' diyeceksin. 

Arda Turan'a sesleniyorum;

''Galatasaray'ın Barcelona'ya teklifi çok komikti ama kulübümüz birşey diyemedik'' diye bir beyanat verdiyse gerçekten, yazıklar olsun. 

Seni Galatasaray tarihinde Metin Oktay'ın formasıyla en genç kaptan yapan ve tüm eleştirilere karşı savunan kulübünü, sen daha iyi ortamlarda futbol oyna diye sırf sen istediğin için en çok ihtiyacı olduğu zamanda gitmene izin veren kulübünü eleştir. 

Milyon €'lar alıpta birde pohpohlanmak mı istiyorsun Arda Efendi!!!!! AYIPTIR...

Çıkıp, ''Ben Fatih Hoca ile çalışmak istemiyorum'' diyemiyorsun, ama paradan da ödün veremiyorsun. 

Senin derdin şu, Galatasaray sana istediğin parayı veremeyecek. Eee Fatih Hoca'da geldi. Takım içinde at koşturamayacaksın, sonra da ''Galatasaray'dan başka kulüpte oynamam'' lafın hatırlatılınca;

''Kulübüm bana kucak açtığı takdirde'' diye başlayan açıklamaydı diye LAF EBELİĞİ yapacaksın. 

Ben yıllarca seni tribünde izlemiş ve ''Büyük Kaptan Arda Turan'' tezahüratları yapmış biri olarak, seni artık bir Galatasaray'lı olarak görmüyorum. 

Yorumlar okuyorum sosyal medyada '' GS Arda'yı istemedi ki '' diye. 

Arda 'nın derdi para ya da Fatih hoca olmasaydı neden gelmesin ki? Ya para tatmin etmedi ya da Fatih Hoca ile karşılaşmak istemiyor. 

Altyapı dan çıkan gençlere en çok şans veren kulüptür Galatasaray. Fb ya da Bjk de olsaydı Arda bugünlerini görebilir miydi sizce? 

Minnet denen birşey var. Seni var eden kulübe dönüp para konuşmasa da en az 2,5 - 3 milyon € alırdı zaten. Ama 5 milyondan aşağı oynamıyor Kaptan (!) 

Bence 2-3 yıl daha Avrupa'da kalıp, jübile için son bir sezon dönseydi efsane olurdu. Herşeyi batırdı Başakşehir'e gelerek. Bunu ''Bize nasıl gelmez '' mantığıyla yazmıyorum. Sonuçta bizim elimize geçen birşey yok. Ben ay sonunu zor getiren bir vatandaş olarak kazanacağı her milyon €'nun hayırlı olmasını diliyorum Arda'ya. 

Ne sözünün eri oldu, ne yaptıklarının arkasında durdu, hep futbol dışında kalmayı tercih etti. 

Barcelonaya gidince herşey bitmiyor. Messi'nin bile idman kaçırmadığı bir kulüpten bahsediyorum!!! Sen burda neysen orada 10-20-30 katı zorlayacaksın kendini. 

Taraftarı laf ebelikleri yaparak aptal yerine koymanın manası yok. Barça çalışmadığı için gönderdi Arda'yı. Yetenek konusunda bir sıkıntısı yok çünkü. Kendine bakmazsan, İdmanı düzgün yapmazsan koyarlar kapının önüne. Gerçek amacı futbol oynamak olsaydı bize gelirdi. Ama hem oynayayım hem de iyi para kazanayım olunca mevzu değişiyor. 

Ayıptır Arda.. Kaptanı olarak bıraktığın bu camia için pohpohlanma beklemek ayıptır. Yakışmadı sana. Bir önceki yazım '' KAPTAN'A!!!!! '' aslında seni özetleyen bir yazıydı. Yazdıklarımı tasdik etmiş oldun. Teşekkürler.

Madem bu camia senin evin çalacaksın kapıyı; '' Ben geldim açın kapıyı'' diyeceksin. Peşinde mi koşacak koskoca camia ???? 

Sana Başakşehir'de başarılar Arda Turan. İNŞALLAH GELMEZSİN GALATASARAY'A bir daha. Yolun açık olsun.

Saygılar.

Serkan.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...