Makale Yaz
cem-karpat
Bu haberi yazdır
17 Yıllık Çile
 Ara
19
 2017

Çok değerli Galatasaray ailesi,

Yaşım 40 ve kendimi bildim bileli hayat sarı kırmızı benim için. Hala yenince çocuk gibi mutlu oluyorsam yada yenilince içimde burukluk oluyorsa bunun sebebi aşk diye düşünüyorum. Küçükken daha ilkokul 1-2. sınıfta dalga geçerdi Fenerli arkadaşlarım 14 yıl şampiyon olamadınız diye. Bende olsun elbet oluruz derdim. Üzülürdüm ama yine de olacağımızdan emindim. Ta ki 86-87 sezonu Eskişehir maçı ile bitmişti hasret. Babam, amcalarım, arkadaşlar, mahalledeki abiler ve ablalar için nihayet bitmişti hasret. Babam 1990 senesinde vefat ettiğinde gördüğü şampiyonluk 8 di. Ben ise 86-87 senesi dahil 12 şampiyonluk, 1 uefa kupası ve 1 uefa süper kupası gördüm. Bu armanın peşindeki herkes gibi bende gurur duyuyorum Galatasaray'lılığımla. 

Ama artık 14 yıllık çile bitti. Artık 17. yılını dolduran bir çile var Avrupa'dan kupa. Bu kupa da Şampiyonlar Ligi kupası olmalı bence. Ve o kupayı getirebilecek bir Türk takımı varsa o Galatasaray'dan başkası olamayacağını tüm taraftarımız gibi bende biliyorum. Bu nedenle gündemdeki konumuza gelecek olursak tabiki teknik direktör ve seçim.

Hepimiz eminim futboldan az çok anlıyoruz. Bu teknik direktöre böyle bir kadro verilmemesi gerektiğini biz değil kahinat biliyordu. Ama bu yönetim bilmiyordu. Bu nasıl olur? Çok basit mektepliler ve alaylılar. Ne alaka diyeceksiniz. Evet Türkiye'nin ve dünyanın sayılı eğitim kurumlarından biri olduğuna eminim Galatasaray Lisesi'nin. Kulübümüzün kurucusu nur içinde yatsın Sayın Ali Sami Yen'de bu kurum içerisinde kurmuştur kulübümüzü. Herşeyi kabüllenebiliyorum. Ancak dünyanın her yerinde taraftarı olan bir kulübün Galatasaray Lisesi öğrencilerinin elinde oyuncak olması, kendi hırs ve egoları için o gelsin bu gitsin tutumları. Yönetimi yönetmeye kalkan bir kurum haline gelmesi beni mağlubiyetlerden daha çok üzmektedir. Bu büyük taraftar olmasa Galatasaray nasıl büyük olur? Galatasaray olmasa bu taraftar nasıl büyük olur? Yani kısaca  et - tırnaktır şanlı Galatasaray ve taraftarı. 

Ey Sayın Başkan Dursun Özbek, kulaklarını taraftara kapatma. Herkes paralıyor kendini İmparator Fatih Terim diye. Duymamazlıktan gelme. Bu taraftar vefalıdır, cefakardır. Eğer istiyorsa birşeyi şanlı armanın başarısı içindir. Bu taraftarın tek istediği başarıdır. Başarı yanlızca Türkiye ligi değildir. Şampiyonlar ligi kupasıdır. Uefa kupasıdır. Herşey den önemlisi bunu yapabilecek alt yapıyı hazırlayacak yönetimin oluşturulmasıdır. Bugün basın toplantısında çok konuştunuz ama hiçbir şey söylemediniz. (Bu konuda sizi tebrik ediyorum. 40 dakika boyunca 2018 Mayıs dediniz.) Açıkçası bir taraftar olarak sizin bu kulübe başarı getirebileceğinize inanmıyorum. İnşallah beni ve benim gibi düşünen tüm taraftarları yanıltırsınız. 

Bu paylaştığım yazımı okuyan tüm taraftarlara teşekkürlerimi bir borç bilirim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Aralık (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...