Makale Yaz
tundertaker
Bu haberi yazdır
Tudor'un ahını alacaksınız
 Ara
04
 2017

Bu takımı Tudor kurdu bu takımı bize seyretme şansını tudor verdi. Lig başladığından beri başta Levent Tüzümen olmak üzere bir sürü Fatih Terim kalemşörü o muhteşem 8 haftalık periyot da bile Tudoru yerden yere vurdu.Hep tudor bir tökezlesinde fatih perasyonu yapalım diye atmaca gibi beklediler.Biz kaybedeceğimiz maçları kaybettik diğerleri gibi kazacağımız maçları kaybetmedik hep derbi kazanmadan şampiyon olunmaz algısı yarattılar sadece fenerbahçe dışında tüm derbileri deplasmanda oynadık ve kaybetmemiz de doğaldı..ikinci yarıda çoğu derbiyi evimizde oynayacak olmamıza rağmen böyle bir algı yaratıldı ve ne yazık ki taraftar bu algıya yenik düştü..

biz  bir puan gerideyiz arkadaşlar ve mevcut tdirektörümüz tudor en yakın rakişbine 6 puan fark attığında bile yerden yere vuruldu. Bu türkiyede hiç bir t.direktöre yapılmadı..hiç bir t.direktöre hakaretelere varacak şekilde yorumlar yapılmadı basın tarafından.ama siz sesiz kaldınız bu algıya yenik düştünüz.

Tudor gördüğüm en delikanlı t.direktördü..dü diyorum çünkü tudor defterini kapatılar..basının kalemşörlerin algısına yenik düştü taraftar ve yönetim.

Galatasrayın öönünü kestiler.Tudorla fırtına gibi başladık düşüş olacaktı zor maçlarda kaybedicektik bu doğal..ama doğallığı basın fatih terim algısına çeviridi..dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemiycem..türk futbol tarihine kara brir leke yaşatan f.terimi galatasaraya getiriyorlar. ben şunu anladım galatasaray f.rerimin malı olmuş.

galatasaraya büyük operasyon çekilmiştir.başlarılı takım ve teknik direktörün önü kesilmiştir. sen ne diyosun tudor un bize yaşattıklarını görmüyormusun diyenler olabilir.ama daha fazla rezillik yaşayanlar hocalarını göndermezken biz hocamızı linç ettik onlar aykutun arkasında durdular biz hocamıza bir imparatudor dedik bir yerden yere vurduk..ve kaybettik..

siz sanıyorsunuz ki fatih terimle başarılı olucaz takımda kaç tane yerli oyuncu var ki fatih terim başarlı olucak.fatih terim hadi koçum yürü koçumla takım yöeneten bir adam..siz tudor bizi rezil etti diyorsunuz bize tearimizdeki en büyük rezilliği fatih terim yaşatmıştır 6-0 fenerbahçe yenilgisi..ve bu adam türk futboluna büyük lekeler sürmüştür..gökhan ömer hakan silah olayı arda ile olan olayları kebapçı olayları ile..ama bz balık hafızalıyız her şeyi unuturuz...f terimi uaefa şampiyonu lduğumzda da sevmiyordum şimdide sevmiyorum..isterse dünya şampiyonu olsun sevmem..çünkü galatasaray kibi olmaz..galatasaray ; ali sami yenlerin,fuat hüsnülerin, aslan nihatların, baba gündüzlerin,metin oktayların,tugaty kerimoğluların..karakterli kibirsiz insların takımıdır....

bunu hiç unutmuyacağım..tudora yapılan haksızlığı unutmuyacağım..ve herkes pişma olacak..fatih terim başarılı olamayacak..tudoru arayacaksınız..şimdi sen ne diyosun be diyebilirsiniz..çünk siz skor taraftarı olmuşsunuz...tudorun basının algına yenik düşürek aldınız...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...