Makale Yaz
tundertaker
Bu haberi yazdır
Basının Denayer Algısı
 Kas
21
 2017

Denayer'i eleştirenler basının algısına yenik düşüyor..basından bazı kalemşörler milli futbolcu olduğu için serdarı kesmesini istemiyorlar..mehmet demirkol bunların başında geliyor..Denayer geldiği ilk günden beri ilk defa Trabzonspor maçında birden fazla hata yaptı..ancak bu hatalarıda linnes in açıklarını kapatırken yaptı..maicon linnes'e yakın oynasaydı maicon aynı hataları yapacaktı..kaldı ki her oyuncunun kötü oynayacağı bir maç olacaktır..denayer'in de kötü oynama hakkı var..fakat bu kalemşörler hep denayerin hata yapmasını bekliyorlardı..ve istedikleri oldu..

Başakşehir maçında da gomis ile beraber elinden geleni yapan iki futbolcudan biri idi Denayer..ancak algı devam ediyor..başakşehir maçını izlediğinizde Denayer'in çok az hata yaptığını goller de ise hiç hatasının olmadığını göreceksiniz..gollerin çoğu mariano2nun tarafından geldi..mariano ileride iyi işler yapıyor ama ağır bir futbolcu hızlı kanatlara karşı dökülüyor dün elia karşısında döküldüğü gibi..Elia'yı tutamadı gollerin çoğuda ileri çıkıp geri dönememesinden geldi..gollerdeki baş sorumlu mariano idi..ikinci sorumlu ise maicon 'du..adebayoru kaçırdı takip etmedi ikinci gole neden oldu..mariano'nun kaçırdığı elia'yaı o da tutamadı ve iki defa gereksiz kayıp ikincisi de penaltıya neden oldu..

Başakşehir maçının kaybedilmesindeki baş iki sorumlu mariano ve maicon iken basın yine algı yarattı ve haberlede ; ''  maçın faturası Başakşehir maçında büyük hatalar yapan Denayer'e kesildi '' '' Serdar Aziz formasına kavuşuyor '' '' Yönetim Denayer'in bonservsini almaktan vazgeçti '' gibi başlıklar atıldı.

Bu büyük bir adeletsizliktir ! Söylediğim gibi Milli futbolcu olmasından ötürü Serdar Aziz'in önünü açmak için yapılan bir algı operasyonudur Denayer'e yapılan. Maicon da aynı pozisyonda ama oisim futbolcu olduğu için ona bu algıyı yapamayacakları aşikar bu yüzden Denayer günah keçisi seçildi.Ayrıca son maçta hiç bir büyük hatası olmayan gollerin çoğunda mariano ve maicon hatalı iken açın faturasının Denayer kesilmesi her şeyi gösteriyor.

Basın, Denyaer alehinde yaptığı haksız haberlerle teknik ekibe,yönetime ve özellikle ve özellikle taraftara algı yaratmaya çalışıyor.Çünkü Denyeri taraftar getirdi taraftar götürür düşüncesi var. 

Neden Denayer ? Galatasaray ne zaman ilk 11'in hepsini yabancı çıkardı o zaman basın takımın üzerine gelmeye başladı. En azından iki türk futblcunun yeri garanti idi ve ikisi de milli futbolcu olması hasebi ile önemliydi. Fakat Serdar büyük hatalar yaptı Fenerbahçe maçında kaptırdığı top gol oldu aslında goldü hekem bizi kurtardı ofsayt verdi ve serdar güven vermiyordu ve Tudor onu kesti ve Denayeri oynatmaya başladı ve o zamandan itiberen ösylediğim gibi başta Mehmet Demirkol olmak üzere Denayeri eleştirmeye başladılar.

Aynı Mehmet Demirkol çıkmış belçikalı olmasına kanılıyor diyor birde..Mancester City de mi kandırdı Denayer..yani sen onlardan daha mı aklllısın..tabiki değilsin amacın sadece algı yaratmak.City bir adama boş yere yatırım yapmaz..Zaten City her zaman yıldız oyuncu alır gelecek vaadeden oyuncuları da gelişebileceği takımlara gönderip onları geliştiri yıldızlaştırı ve sonra satar..

Bir de basının hava toplarında kötü algısı..valla benim izlediğim hiç bir maçta hava toplarında kötü değildi..en son başakşehir maçı dahil..Taraftar basından çok etkileniyor ve spor programlarını çok takip ediyolar orada söylenenler taraftarın bilinçaltına işliyor top Denayere geldiğinde o bilinç altı işlemeye başlıyor ve Denyer en ufak hata yaptığında taraftar çok büyük hata yapmış gibi algılıyor halbuki daha büyük hatalar o sevdikleri yere göğe koyamadıkları diğer defans oyuncuları yapıyor..

Denayer mükemmel bir defans oyuncusu ve daha çok genç..ilk hamleleri mükemmel..ana düşüncesi hep topuuzaklaştırmak..zaten defans dediğin böyle olur..bana göre ileride büyük bir yıldız olacak..basının bu saçma algısına taraftar ve yönetim yenik düşerse ikinci ribery vakası yaşarız..denayer bizim takım için mükkemmel bir şans..bu algıya yenik düşmeyin !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...