Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Titreyin...
 Eyl
05
 2017

Herkese merhaba,

Başladı yine bazı lobilerin GALATASARAY korkusu. Baktılar bu sene transferler cuk oturdu, kendileri adam gibi transfer yapamadılar, başladılar federasyona YABANCI SINIRI düşsün diye. 

En başta 25 yıldır futbolu aktif takip eden, 14 yıl amatör - prof. top oynamış biri olarak, şunu merak ediyorum:

En fazla 2 yıl sonra kovacağın bir milli takım teknik direktörünün sözüne kanıp, şu düzeni bozacaklar mı? 

Burak efendi çıkmış, ''Benim 30-31 yaşındaki arkadaşlarım bu kural yüzünden futbolu bırakıyor'' diyor. UTANMADAN!!!!!! 

Sen değilmiydin; '' Allah kimseyi Drogba ile çarpıştırmasın'' diyen!!(Akhisar maçında drogba ile golden sonra çarpışmış, drogba gülerken burak elini yüzünü tutmuştu acıdan.) Demek ki neymiş Burak, 35 yaşında Drogba senden daha sağlam ve fit. Neden? Sen Ferrari almanın peşindeyken, gece kulüplerinde dam ararken, o adam İŞİNE SAYGI DUYMUŞ ve çalışarak kendisine katma değer edinmiş.

Senin arkadaşların TEMBEL. 89 kilo Ozan Tufan'ı, kademe ve oyun bilgisi olmayan Şener'i , kornerde rakip yerine Tolga Ciğerci'yi tutan Çağlar Söyüncü'yü konuşma, ama bunları konuş! AFERİN SANA BURAK EFENDİ.  

Milli maçın taktik ve oyuncu seçiminin ne kadar yanlış olduğunu neden söyleyemiyorsunuz? Ama ARDA ABİNİZ uçakta gazeteciye ana avrat dümdüz giderken, müdahale etmek isteyenleri yerlerine oturtmayı biliyordunuz!!!! 

Siz bu ülkeye hizmeti bile para konusu yapmış insanlarsınız!!! Biz askere giderken bu ülkeden ne istedik? Sizin gibi 6 ayda bir 90 dk şeklinde değil, 15 ay anamızdan, babamızdan, karımızdan, çocuğumuzdan ayrı kalarak yaptık bu ülkeye hizmetimizi. Halende dürüst bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak vergimizi ödüyor maaşlarımızın bir bölümünü bu millet için bırakıyoruz. Siz aldığını milyon € ların yüzde kaçını geri veriyorsunuz?

Asıl konumuza geri dönelim. Gomis, Belhanda, Fernado, Mariano, Maicon ayarından adamlar alamayıp, Negredo , Soldado, Pepe, Dirar gibi vasat adamları alanlar, bu seneyi kaçırdıklarının farkına erken vardılar ve yabancı sınırı konusunda kulisler yapılmaya başlandı. Amaç Galatasaray tekrar ayağa kalkmasın!!!! Borcu bitmesin başarı kazanmasın ki gelirleri artmasın.Şu Fener artık 4.yıldızı taksın. Bjk para kazansında Demirörenin parasını ödesin!! 2 günlük Lucescu dedi diye 2 yıl önce başlayan kuralı hemen değiştirme kulisleri başladı. Yabancı sınırı kalksın diyen ilk bizim camiamız iken, sonrasında fb nin baskıları sonucu kalkan bu sınır geri getirilmeye çalışılırken;

Nerde YABANCI SINIRI KALKSIN diye bağıran çığırtkanlar???????? 

Ben size sorunu söyliyeyim, yukarıda dediğim gibi , 14 yıl top oynadım. Amatörden adam çıkması için, ELİNDEN TUTAN birinin olması lazım. Bu yüzden futbolcu çıkaramıyor alt yapılar. İyi adamsa bırakın be kardeşim torpili. Çıkarın oynasın. Gidin 2.-3.liglerde BAL liginde , süper amatörde adam izleyin biraz. Altyapınıza adamlar bulun. Bunu GALATASARAY da dahil tüm takımlar için söylüyorum. Arda'dan sonra çıkan ve direkt oynayan bir tane adamımız yok altyapıdan. Sonra yabancı sınırı kalksınmış. Senin insanın tembel, eğitimsiz, iş disiplini olmayan ve kendine bakmayan burnu havada tipse, bu senin o çocuğa kulüp olarak iyi bir futbol ahlakı verememiş olmanla ilgilidir. Bu yüzdende her zaman yabancı futbolcuya gebe kalacaksın. 

Sen daha Milli Takımını tam Milli yapamamışsın, Rumen Hoca kalkmış ligde Türk oyuncu yok diyor.Ne zaman oldu ki? 

1-Hakan Çalhanoğlu

2-Cenk Tosun

3-Emre Mor

4-Oğuzhan Özyakup

5-Olcay Şahan

6-Tolga Ciğerci

7-Nuri ŞAhin

8-Ömer Toprak

9-Yunus Mallı

10-Kerim Frei

11-Kaan Ayhan 

Bu adamların hangisi Türk takımlarının altyapılarından çıktı? Unuttuğum bir sürü de adam var bu arada. Ligde adam yoksa, arayacak bulacaksın Lucescu efendi. SENELİK 4 MİLYON € alıp tatil yapmayacaksın benim ödediğim vergilerle bu memlekette. 

Ama seninde suçun yok, senin ağzının içine bakıp, bu ülke futbolunu nasıl ileri taşırız yerine, futbolu ticarete dönüştürüp, herkesi (kulüpler için konuşuyorum) nasıl daha çok nemalandırırız diyenlerde suç.

Fatih Terim'i seversin sevmezsin, iyidir kötüdür tartışılır ama ben hocanın bir kere bile şikayet ettiğini duymadım. Yenildiyse, kötüydük yenildik derdi. Bir sıkıntı olduğu zaman futbolculara sorun derdi. Daha ilk maçından sonra hakemin arkasına saklanamazsın. Adamlar tek kale oynadı. 3 büyüklerde adam yok diyemezsin. 

Konya'dan Ömer Ali'yi al. Başakşehirden Mahmut'u al. Osmanlı'dan Musa Çağıran'ı al. Salih Uçan'ı al. 

BİR DENEYİN BE KARDEŞİM!! HER ŞARTTA KAYBEDİYORUZ ZATEN. 

Herşeyi'de 3 büyüklerden beklemeyin. 96-2004 arası Milli takıma biz veriyorduk bir tek oyuncuyu. Sıra diğerlerinde artık birazda onlar fayda sağlasınlar. 

Transferlerimiz cuk oturdu diye kokudan kural değiştirmeye kalkmayın. Milli Takım falan hikaye. Sen Caner varken Köybaşı'nı, Çağlar Söyüncü varken Topal'ı, Emre Mor, Arda, Nuri Şahin varken Ozan Tufan'ı oynatırsan, kurala sığınmayacaksın. 

Bu ülkenin hocasına Federasyon başkanına küfür eden adamın ayağına gidip milli takıma geri alıyorsan, Oğuzhan'ı önce çağırmayıp, sonra milletin telkini ile çağırıyorsan zaten neyi konuşuyoruz. (Oğuzhan benim gözümde kesinlikle üst düzey bir oyuncu değildir) Yapılan hareketler ve konuşulanlar çok TEZAT. 

Ligin kalitesi artıyor be kardeşim işte. Bırakın iyi futbolcular izleyelim. Güzel goller atalım-yiyelim. Futboldan zevk alalım artık. Hangi ülkede kaldı sınırlama? 

Son olarak şunu anlatmak istiyorum sizlere.

Başakşehir Sevilla'ya elendikten 2 ya da 3 gün sonra twitter'da Bjk yöneticiliği yapmış ve şu an TV'lerde yorumculuk yapan (ne sıfatla acaba?) Kaya Çilingiroğlu şöyle bir tweet attı:

'' Bu sene BJK'nin en büyük sponsoru Başakşehir oldu.'' 

Zihniyet bu olduktan sonra bırakın yabancıyı Türk'ü. Ben son dakika direkten dönen topta ah vahlar çektim yemin ederim size. Bu adamlar kitlelere hitap eden ve kendini futbol hakkında konuşmaya haklı gören adamlar. 

Herkes şapkasını alacak önüne düşünecek kardeşim; Biz rivayı floryayı neden sattık? Fb neden adam satamadan adam alamıyor? bjk aynı şekilde. Zamanında yapılan yanlışlardan dönmek lazım artık. 10 tane ortalama adam alacağına, 3 tane sağlam adam al. 

TİTREYİN BU SENE , KANIRTA KANIRTA ŞAMPİYON OLACAĞIZ İNŞALLAH...

Saygılar;

Serkan.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...