Makale Yaz
erhan-tan
Bu haberi yazdır
Pepe hayırlı olsun
 Nis
04
 2017

PEPE HAYIRLI OLSUN !

 Kepler Laveran Lima Ferreira namı diğer 34 yaşında ki Brezilya asıllı Portekizli oyuncu Pepe Galatasaray'ımıza hayırlı olsun ! Ben demiyorum Galatasaray- Adana maçı akşamı röportaj veren Sayın Cenk Ergün diyor. Peki Cenk Ergün muhabirlerin Pepe sorusuna ne cevap vermişti ?

- Savunmada zaten sözleşmesi biten oyuncularımız var, bunlardan bağımsız transfer çalışmalarımız devam ediyor.

 Bu röportajı yorumlarsak Arkadaşlar Pepe Galatasaray'da alternatif oyunculara yöneldik. 

UJFALUSİ DEĞİL 2. FELİPE MELO GELİYOR !

Pepe'nin vukuatları Melo'yu aratmayacak cinsden. Bunun yanında takımı için yüreğini ortaya koyan taraftarı ateşleyecek doğru bir transfer hamlesi Pepe.

TEK PROBLEM YAŞI

Büyük şef Ujfalusi gibi doyamadan gideceğide aşikar, keşke daha erken kazandırsaydık. Lakin Mehmet Özbek Florya'dan elini eteğini çekmeden transferlerde ki başarımız hakkında milyonlarca Galatasaray taraftarı gibi derin şüpheler içerisindeyim. İnşallah yanılırız.

SNEİJDER GALATASARAY'DA Kİ MİSYONUNU DOLDURDU

Hepimiz çok seviyoruz Wesley'i fakat artık Galatasaray misyonunu doldurduğuna inanıyorum. Fatih Hoca'nın da en başından dediği gibi Galatasaray'ın oyun yapısına uygun değil Sneijder. Buna rağmen aslanlar gibi oynadığı ve oynadığı zaman da Galatasaray'a seviye atlattığıda bir gerçek. ( Dikkatinizi çekerim oynadığı zaman ) Çok büyük paralara oynuyor Wesley lakin bu transfer sezonunda Amerika yolunu tutacağı inancındayım. Ayrıca ufak bir parantez Yeri doldurulmayacak ise vay halimize ..!

TRANSFERDE İLHAN CAVCAV MODELİ

Emre Utkucan'ın scout liderliğinde ki oyuncu izleme komitemize güvenim tamdır. Diyeceksiniz Burdisso'lar, Ontivero'lar Bu transferlerin sorumlusu Roberto Mancini'dir ve büyük çoğunluğu Scout ekibimizden habersiz Mancini'nin menajer dostlarının gerçekleştirdiği transferlerdir. Umarım yönetim bu hatalardan ders çıkarmıştır.

 

Gelelim benim Cavcav Modeline Arkadaş paramız'mı yok Scout ekibini gönderin Afrika kıtasına Hatırlayın 1996 yılında 7 tane Gana'dan oyuncu getirdik Florya'ya. Kaleci Richard Kingston , Stephen Appiah, Isaac Addo ve ismi hatırlanmayan diğer Ganalılar. ( Isaac Addo'nun PSV Stoperi Eric Addo olduğu iddaası var ) 1996 yılı şartlarında bir Stephen Appiah bulunabiliyorsa bu Scout ekibi ile daha isabetli transferler yapılacağı inancı taşımaktayım. Bundan zararımız ne olur ? Kaç yüz bin euro ? Cavanda'nın maliyeti 1.8 milyon Euro Galatasaray'ımız batıyor, tükeniyor diyoruz ama Cavanda 1.8 milyon Euro Yazıktır Günahtır !

 

Sizlerinde seviyeli ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

 

Saygı ve Sevgi ile ...

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mayıs (1)
 
Nisan (1)
 
Mart (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...