Makale Yaz
kutlugs
Bu haberi yazdır
Transfer politikası
 Oca
05
 2017

Eğer takımı gençleştirmek ve geleceğin takımını kurmak istiyorsak ya şimdi ya da yazın aşağıda belirteceğim transfer harekatları gerçekleştirilmeli.

PODOLSKİ ve SNEİJDER hazır para ediyorken mutlaka satılmalı ve bu gelirle elinde bonservisi olan oyunculara ve ya sözleşmesi bitecek oyunculara imza parası karşılığı düşük yıllık ücretlerle 30 yaştan küçük oyunculara yönelinmeli.

DEFANS

 Hızlı ve iyi top yapabilen Mascherano tarzı oyuncu alınmalı. En azından bu yıl için Hakan Balta’yı tamamlayabilen bir oyuncu yeterli olur kanısındayım.

MARTİN CACERES : İlk Adayım kesinlikle Caceres. Hem hızlı hem teknik hem de sağ bekte de oynayabilme özelliği var. Gerçi sakatlıktan çıkması bir risk ama bonservisinin elinde olması bu riski alma adına bir avantaj.

DOMAGOJ VİDA : Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Hem hızlı hem de teknik bir oyuncu. Vida ve Caceres birlikte alınırsa alternatifli müthiş bir defans hattı olur. Bu durumda Caceres sağ bekte de kullanılabilir. Tahminim 6 Milyon Euro ya alınabilir.

SAĞ BEK

ZABALETA : Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Şu an için Caceres bedavaya alınabileceği için öncelik Caceres olabilir. Fakat Zabaleta da uygun bir bonservise alınabilir düşüncesindeyim. Aleix Vidal alınamaz diye düşündüğüm için Zabaleta daha ulaşılabilir bir hedef gibi geliyor.

SAĞ – SOL AÇIK

ZORAN TOSİÇ : Sezon sonu sözleşmesi biten bire birde çok iyi adam eksiltebilen uzaktan şutları da olan çok iyi bir oyuncu.

TAİSON : Sezon sonu sözleşmesi bitecek ve Ukrayna daki iç savaştan dolayı ayrılacağı kesin olan müthiş bir hem 10 numara hem de sağ-sol açık oynayabilen bir oyuncu. Bence eğer bu adam alınırsa Sneijder satılsın. Çünkü Taison üstüne takım kurulabilecek kalitede bir oyuncu.

FORVET

SEFEROVİÇ : Frankurt ta oynuyor ve tam aradığımız santrafor. Eren den farkı arkaya da kaçabilen bir forvet. Sırtı dönük oynayabildiği gibi uzaktan şutları da olan kaliteli bir oyuncu. Zaten İsviçre milli takımında Eren’in bu adamın yedeği olması herşeyin göstergesi. Yeri geldiğinde çift sanrafora dönüşte de elimizi rahatlatabilecek kalitede bir oyuncu.

Eğer yukarıda bahsi geçen oyuncular alınabilirse kadro şu şekilde olabilir.

                    MUSLERA

CACERES  VİDA   HAKAN   CAROLE

             DE JONG   TOLGA

TOSİÇ     TAİSON      BRUMA           

                SEFEROVİÇ





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...