Makale Yaz
mustampha
Bu haberi yazdır
Artık yeter
 Ara
05
 2016

Öncelikle tüm büyük Galatasaray taraftarına iyi haftalar diliyorum.

Dün akşam ligin son sıralarına demir atmış ve sahipleri tarafından yatırım kesilmiş güçsüz ve bir okadar da durağan futbol oynayan Kasımpaşa ile oynadık. Başakşehir,Beşiktaş ve Fenerbahçenin puan keybettiği haftada özellikle seçebileceğimiz rakiplerden birtanesiydi. Lakin maç hiç öyle ilerlemedi. İlk 5 dakikaya baktığımız da gol ile birlikte saldıran hücüm oynayan Galatasaray geliyor izlenimi yaratsada çok geçmeden yan pas ve geri pas yapan ileri hiç çıkmayan bir takım halinşi hemen alıverdik. Hocamızın da maalesef oyuna katkısı sıfırın da altında olduğu için bizler trübünde veya evde maç izlerken can sıkıntısı ve sinir krizi geçirir olduk.

Bir çoğumuz menejerlik oyunlarını oynayan veya bilgi sahibi olan insanlarız. Bir hocanın oyuna katkısı Yasin ve Bruma'yı yer değiştirmekten başka nasıl sıfırın altında olabilir. Selçuk yürüyor , Sabri yürüyor, Yasin yürüyor, Sneijder yürüyor , Podolski'nin golden başka hiç katkısı yok, hoca da benim gibi izliyor. Eren'i oyuna katıp uzun top oynamak, Josue'yi alıp uzak şut denemek , Hamit'i alıp orta sahayı güçlendirmek hiç aklına gelmiyor. Futbol oynamış birisi de olarak bir futbolcuyu 90+3'de oyuna almak en büyük hakarettir ki ne yazık biz 3 oyuncu değişikliğini de bu şekilde yaptık.

Futbolculara gelince hocayı elinde oyuncak yapmış ve her oyundan çıkan biryerlere tekme atıyor küfür savuruyor, maç sonu yöneticilere laf atıyor bu kadar başı bozuk ve otorite eksikliği olamaz. Şampiyon olmak isteyen futbolcuların izlenimi bu mu olmalı?

Acilen futbolu bilen ve otorite sahibi bir hoca ile anlaşılmalı ve Bay Riekerink 'e teşekkür edilerek asli görevi altyapıya gönderilmelidir. Devre arasında da Tolga gibi gelir gelmez katkı yapacak genç , dinamik en azından skora oyuna isyan eden futbolcular katılmalı. Linens gibi bir oyuncumuz var ve Bursa maçının en iyisi ama maalesef bu haftaya yine Sabri ile başlıyoruz.

Ben artık maçları izlemekten sıkılıyorum ve fanatik bir taraftar olarak bizlere bunu yaşatmaya hiçbir futbolcunun hiç bir yöneticinin veya hocanın hakkı yok. 

2 Hafta önce Fenerbahçe'ye kaybettik. 19 yıldır kaybediyoruz da ama bu kadar basitetsiz oyun biz görmedik. Rakip takımın kalecisi maç sonu açıklamasında sağolsun arkadaşlar yere yatmadan maçı bitirmemi sağladı diyor ve bizim milyon euro verdiğimiz oyuncular bundan ders çıkartmıyor.

Artık Yeter diyorum ve avazım çıktığı kadar bağırıyorum , Biz şampiyon olacağız ama buna bir tek maalesef taraftar inanıyor.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Kasım (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...