Makale Yaz
mustampha
Bu haberi yazdır
GS Lisesi ve Hoca
 Kas
23
 2015

Öncelikle Galatasaray camiasının büyük taraftarına selamlar iletiyorum, 

Galatasaray Lisesi mezunları o yaşlı amcaların torunları bedava kulübe üye olsun. GS adasında havuza girip ,yemek yesinler . Eğlenceler mutlaka lise mezunlarına bedava olsun. Riva'ya hiç bir kimse dokunmasın. Aman Mecidiyeköy yanındaki GSStore arazisi satılmasın. Florya'da bulunan araziye kimse yaklaşmasın bile divan kurulu çok kızar. Bir gün normal sen gibi ben gibi Galatasaray taraftarı başkan olmayı bırakın üye olmak istediğin de bu liseli arkadaşlarımız dünya kadar araştırma yapsın ve biat etmeyinin kafasını koparsın.

Kardeşim bu kulüp zora girdiğin de ise siz lise müptezelleri ne olur forma alın, lisanslı ürün kullanın, aman loca alın - kombine alın diye 25 milyon taraftara neden yalvarıyorsunuz. 

Lise mezunu 3000 arkadaş ki hepsinin yaşı 50 üstü amcalarımız madem bu kulübü bir atlı sporlar derneği gibi görüyorsunuz o zaman Galatasaray lisesi sayesinde kazandığınız milyon/milyar dolarlar ile bu kulübün borcunu ödeyin ve düzlüğe çıkmasını sağlayın. Yada ağır bir itham olacak belki ama lütfen gidin bu kulüp 25 milyon taraftarın sayesin de öz kaynakları ile ayaklanarak dünyanın en büyük kulübü olsun. Fatih Terim'ler -Haldun Üstünel'ler - Abdurrahim Albayrak'lar gibi milyonlarca gönül insanı kulübü için can ile baş ile çalışsın. 

Ama sizler bu külüp sayesin de nemalanıp bu kulüp ile ününüze ün katarken emin olun mağlubiyetler,borçlar ve sıkıntılar sizi ve mirasınızı paylaşacak torunlarınızdan çok biz gönülden sevenleri üzülecek. Asgari ücret ile çalışıp lisanslı formasını giyen, şehir dışından 1 maç için gelip üzülen ve rakiplerinin trasnfer de gerisinde kaldığı için üzülen taraftar olacaktır.

Bizler 14 yıl şampiyon olmadığımız dönemler de oldu ama bu kadar üzülmedik ve bu kadar çaresiz hissetmedik.

Hoca konusuna da gelince isterseniz Morunho , Capello kimi getirirseniz getirin bu taraftar hoca ,futbolcu gönderilip gelmesinden çok LİSE zihniyetinden şikayetçidir.

Saygılarımla,





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Kasım (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...