Makale Yaz
rdeniro
Bu haberi yazdır
GELSIN DEVRE ARASI
 Ara
11
 2015

32 yasinda bir GALATASARAYLI olarak bildim bilelim bu klup iflasin esigindedir. Ancak son 10 yilda gelenlerle gidenlere baktiginizda nasil bir iflas durumudur insan kendine sormadan edemiyor. Bir donem iyi kotu Turkiyenin en iyi altyapisi GALATASARAY da denir ( su an bence en iyi altyapi Bursaspordadir ) fenerlisi besiktaslisi bile oglunu GALATASARAY alt yapisina gonderirdi. Peki soruyorum size yillardir hala buyuk patlama bekledigimiz Emre Colak mi ? Uzun zamandir elestirdigimiz Smih Kaya mi ? Yillarca kurtulmaya calistigimiz Aydin Yilmaz mi ? ( Arda Turan istisnadir ) Arkadasin bir tanesi bir forum sitesinde cok guzel bir sey yazmis, Kimse sezon basi sag beke Dani Alves i forvete de Diego Costa yi istemedi, alt tarafi mevkisinin oyuncusu devamliligi olan belli bir kalitenin altina dusmeyen iki tane oyuncu istedik. Hamza Hoca ne diyor ? Mario Gomezi istedik ancak sartlari bize uymadi, sonra ogrendik ki Besiktas cok farkli bir yontemle transferi gerceklestirmis. Bu iste yonetim basarisidir. Yonetimler iste bu islere yarar !!!

Bize gelirsek sag bekimiz yillarin devsirme sag bekidir, Sol bekimiz devsirme bile degildir. Stoper oynayan Hakan Balta bile devsirme mi degil mi tartisilir ki bugun Chedjou Selcugun partneri olsun diye tartisiyoruz. 

Bu takimin formasini koysan zaten bu ligde ilk 3 girer, bugun Kasimpasali Donk un ara transferde alinmasi konusuluyor, peki Trabzon gibi futbol anlaminda dengesizlesmis bir klupte mutsuz olan Mehmet Ekici ? ya da kiralik Marko Marin yeni sezon icin bugunden dusunulemez mi ? Senelerce yabanci oyuncu serbestisi icin kavga etmis bu klup hala bu kisir oyunculardan medet ummaktan bikmadi mi ? Hani biz musteriydik hani musteri her zaman hakliydi ? Taraftar Tarik Camdallara, Sabrilere Umutlara Buraklara Hamitlere Olcanlara ve aklima gelmeyen bazilarina verilen ucretleri konusmaya hakki yok mudur ? 

Herkes hoca olamayabilir ancak bugun her klubun taraftari mantigi dogrultusunda takiminda olmasi gereken, olabilecek oyuncularin adlarini telafuz edebilir. Bugun almanya liginde Bayern hemogonyasi haricinde 2.ve 6. sira takimlar daha buyuk rekabet icerisindedir. Bu lig takip edilmez mi ? Biz bile hafta sonlarimizi sadece futbola ayirirken sehir efsanesi gibi yaz transfer sezonunda adi dolasan SCOUT EKIPLERI nerelerde kimleri izlemektedir bilir miyiz ? Guney Amerika taraniyor haberlerinden sikilmadik mi ? Italya da Almanya da Portekiz de Fransa da oyuncu mu kalmadi ? 

Getirin kardesim, getirin artik . Biz izlemekten sıkıldık, siz imza torenlerinde ayni heriflerle el sıkışıp fotograf vermekten sıkılmadınız!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Ağustos (1)
 
Şubat (1)
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...