Makale Yaz
dafdafodil
Bu haberi yazdır
Hakan Şükür,Arda Turan, Burak Yılmaz
 Kas
10
 2015

Pekte rahmele anamicağım kazım kanat yıllarca uğraşmıştı yakın dostu tanburacı osman ile Hakan şükür ü bitirmeye ve kısmende başarılı olmuşlardı .Odönemde izledğim hemen hemen her maçta Hakan şükür ile ilgili taraftar ikiye bölünmüş ve kafası rahat olmayan Hakan bir çok maçta elinden geleni yapmasını rağmen fener medyası ve tanburacı,kanat ikilisi tarafından yerden yere vurulmuştu.Esonunda milli takımdan kadro dışı bırakılmış ve dönemin teknik direktörü ersun yanal oyun sistemime uymuyor diyip Hakan şükür ün biletini kesmişti.Hakan futbolu bıraktığında herkes derin bir nefes almış ve oh be kurtulduk demişti ama geçen yıllar milli takımın forvet açığını bir türlü kapatamadığını ve Hakandan sonra forvette ne kadar yetersiz olduğumuzu göstermişti.Tabi bu arada medya ve GALATASARAY taraftarı boş dururmu kendilerine hemen yeni bir hedef seçtiler.

Arda turan. GALATASARAY ın bu genç yeteneği her hareketi ile hem çakar,toroğlu hemde GALATASARAY taraftarının tepkisi ile karşılaşıyordu medyada her gün Arda hakkaında haberler ve onun özel yaşantısı didik didik edilmekte ve GALATASARAY trafatarına hedef olarak sunulmaktaydı .

Futbol hayatı nerdeyse bitme noktasına gelen genc yetenek soluğu avrupaya kaçmakta buldu ve futbol hayatını kurtarmış oldu.

Eeee GALATASARAY taraftarı ve medya boş dururmu bir hedef lazımdı ve en kolay hedef GALATASARAY camiasının hiç bir zaman kabullenemedği 3 şampiyonlukta pay sahibi olmasına rağmen milli takımın forveti Burak yılmaz oldu.

hemen hemen her maçta sılıklanan ve bi tarafıyla hat tirck yapsa bile GALATASARAY taraftarına yaranamayan ve bu yüzden asla maçlara rahat çıkamayan burak en sonunda pes etti ve büyük ihtimalle devre arası avrupanın yolunu tutucak.

benim adım Cevat demirden bu yazıyı okuyan herkese bütün GALATASARAY tarafttarları bana ulaşabilir ve onlara kına satan bi arkadaşımın adresini verebilirim.

Kına yakın fener,bejeke ortak yapımı medya gazına gelip her maçta burak yılmazı GALATASARAY dan biraz daha uzaklaştırdığınız için tıpkı yıllar önce kral Hakan Şükür ve Kaptan Arda turan a yaptığınız gibi





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...