Makale Yaz
tnrakkurt
Bu haberi yazdır
Muhteşem GALATASARAY !
 Eki
19
 2015

O nasıl bir maçtı öyle umarım tüm futbolseverler bu maçı izleme imkanı bulmuştur. 

Geçen yıl Galatasarayın şampiyon tamamladığı sezonda olsun bu yıl oynadığımız 10 resmi maç dahil belkide son 2 yılın en iyi futbolunu izledim. Hem de Umut BULUT 'a reğmen  takımda işlemeyen tek bölge forvet hariç her futbolcumuz arı gibi çalıştı diyebilirim. 

Mevzumuz Forvet 

Öncelikle Umut'dan başlamak istiyorum. Iyi niyetli yüreği temiz kardeşimiz biz onu çok seviyoruz. Hiç bir Galatasaray'lı Umut'un bu takıma verdiklerini inkar edemez. Benim inkar etmediğim gibi geldiği günden beri sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle bu takıma hayat verdi bir çok puan da imzası bulunmaktadır. 

Ama ne yazik ki bu sezon o kadar kötü ki yada o kadar şanssız ki olmuyor be kardeşim atamıyorsun. Kafanda artık ailevi sorunlarınmı var yoksa mevzu farklımı biz bilemeyiz ama bu takıma zarar vermeye başlarsan seni çok seven taraftarın senden nefret etmeye başlar. Bu acı ama gerçektir o kadar net pozisyonu girip atamamana rağmen seni oyundan almayıp ilk 11 de oynatan en büyük suçlu Hamza hocadır !

Sinan GUMUS ! 

Elinde geçen sezon a-2 de 20 küsür gol atan Sinan GUMUS gibi bir adam var. Kimse bana demesin ki Sinan'ı da gördük. Bu adam forvet sağ açık değil bir maç forvette görev verildimi bu adama dakika 80 oyuna Burak giriyor. Bana bir sebep söyle Hamza hocam bu adam geçen sezon da aynı şeyi yaşayıp sakatlanmadı mı al oyuna Sinanı çıkart Selçuğu dinlensin Burak da öyle alma oyuna gerek varmı maç 4-1 zaten önünde iki büyük maçın var.

YEDEK YOK !

Fenerbahçe 'de Van Persie yedeği Fernandao Beşiktaş'da Mario Gomez yedeği Cenk Tosun Galatasaray'da Burak var yedeği yok Umut gitmeli yerine iyi bir forvet alınması lazım başka seçenek yok.

VE DIGERLERI..

Podolski Yasin Selçuk Sneijder çok iyiydiler. Aynı formunu sürdürürlerse geçen yıldan çok daha zevkli maçlar izleyebiliriz. Ayrıca çok iyi oynayan taraftarın ödüllendirmesi gereken hatasız oynayan iki adam var kaptan Selçuk Inan ve Hakan BALTA Nazar değmesin ikisinede inşallah.

Bu takıma bir forvet alınırsa bu takımı hiç kimse tutamaz. Sezon sonu Şampiyon yine Galatasaray olur.

Onun dışında ben bu takımı çok beğendim ve inanıyorum.

Kadıköyde Galibiyet gelirse kimse şaşırmasın yıllardır özlemle beklediğimiz galibiyete bu yıl yakınız. 

Benfica ve Fenerbahçe maçlarında inşallah galibiyet gelecektir.

Yeterki inanalım.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...