Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Yine sıkıntı (!)
 Ağu
25
 2015

Merhaba renkdaşlar,

Dün akşam ki Osmanlı maçından sonra kafamda beliren tek birşey var. Prandelli döneminde olduğu gibi yine futbolcular sıkıntılı (!)

Öncelikle Hamza Hoca için bir kaç şey söyleyeceğim.

Her yazımda ya da şahsi olarak düşüncemde her zaman hocayı seven ve destekleyen birisiydim dün akşama kadar. Fakat Akhisar zihniyetiyle bu kulübü yönetemezsiniz. Sivas maçında Yasin-Sneijder-Olcan-Podolski olan hücum hattını dün akşam Umut-Podolski-Sneijder yaptı. YA HOCAM UMUT SANA FORVETTE NE VERDİ Kİ SAĞ AÇIK YARATMAYA ÇALIŞIYORSUN ADAMDAN???? Orta saha da geçen maç Selçuk-Bilal varken bu maç Selçuk-Rodriguez oynuyor. Geçen maça Podolski forvette başlıyorsun (ki adamın orjini sol açık) sonra Olcan'ı oraya çekiyorsun, maç sıkışınca Burak'ı alıyorsun oyuna. BİR TAKIMLA BU KADAR OYNANMAZ. Carole R.Madrid maçının en iyisi diyorsun, ama takımda yok! Melo ve Yasin kadrodaysa OY-NA-TA-CAK-SIN bu kadar!!! 

BURAK....

Arkadaş 4.sezonun Galatasaray'da.Geldiğinde 27 yaşındaydın.O zaman da yürüyordun sahada, 30 yaşına geldin hala yürüyorsun.Allah rızası için bir maçta da Hakan Şükür gibi önde biraz rakibi ısır, zorla, pres yapta adamlar dün akşam ki gibi elini kolunu sallaya sallaya çıkmasınlar orta sahaya. Hadi Yürüyorsun anladık, ulan bari şu karşı karşıyaları artık yap yap yap yap!!!!! Birde oyundan çıkarken taraftar tepki verince gülüyorsun pis pis. SEN KİMSİN?? Senin o altında ki Ferrarileri giydiğin pahalı kıyafetleri kim ödüyor????? Aldığın paranın hakkını vereceksin arkadaş! Galatasaray'ın forveti YÜRÜYEREK GOL ATMAZ. Bir maç hocana gider yaparsın, bir maç taraftara gider yaparsın ne ayaksın sen BURAK? Şu yürüyerek oynama yüzünden Fatih TERİM'i bile çıldırtan bir forvetsin ama KAPRİSİNDEN geçilmiyor!! Sende ki kapris Luiz Suarez'de bile yok!!!!!

SELÇUK...

Golü attın da kaptan, başka ne yaptın? Burak'ın diğer versiyonu sensin.Eğer ağır geliyorsa artık maçlarda mücadele etmek, hadi o zaman yolun açık olsun.Git Rize'de Sivas'ta Bursa'da falan oyna.Takımın kaptanısın Sneijder hepinizden çok koşuyor, pres yapıyor sonuca ulaşamasada gayret gösteriyor. Keşke seni o formayı çıkarttığın gün gönderselerdi. Böyle tepemize çıkmazdın. Medya da Burak la beraber takım içinde çeteleşiyorlar gibi haberler çıkıyor, bakıyorum taraftardan en çok tepki gören Burak'la sensin. Doğruluk payı var mı diye düşünüyorum artık bu haberlerin!!! 

UMUT...

Hocam sana söyleyecek tek birşey bulamıyorum.Sağ açık oynamak senin isteğin değil tabii ki ama, sen bu takımın oyuncusu değilsin artık anla bunu!!! Çok iyi yedek olabilirsin ama 11 oynayacak kişi sen değilsin. Yıllardır bu ligde oynamanın verdiği tecrübe ile artık daha da iyi olman gerekirken, sen aksine kötüleşiyorsun. Lütfen artık gurur yapmayı bırakın, yetersiz olduğunuzu kabul edip ayrılın şu kulüpten. 

SNEİJDER...

Abi anladık vuruyorsun toplara Allah'ın var çokta maç aldın bize ama 40 metreden de frikik vurulmaz ki kaleye!!! Dün koştun al verler yaptın, şutlar denedin eyvallah mücadeleni gösterdin ama, bazen sende suyu kaçırıyorsun. İnsiyatif 10 pozisyonun 10 unda da alınmaz ki. 10 top yakalarsın 5 inde insiyatif kullan. Sonrasında biraz da çevrendekilere bir bak. 

MUSLERA...

İyi kaleci kötü gol yer. Ben bu felsefeye kesinlikle katılıyorum. Fakat, dün akşam yediğin gol bu felsefeye ait değil, %100 KONSANTRASYON eksikliğiydi. Maçtan sonra tribüne sorumluluk benim tarzında yaptığın hareketten dolayı seni kutluyorum fakat, sorumluluk sadece sende değildi dün akşam. Sen her maç kötü gol yemezsin biz sana güveniyoruz. Ama Burak Umut ikilisi her maç ÇOK KÖTÜ GOLLER KAÇIRABİLİYOR. O yüzdenatanın kötü olduğu yerde maalesef tutanda ister istemez bozuluyor. 

MELO...

Dünya'nın başka hiç bir yerinde yaptığın onca harekete rağmen seni bu kadar sevecek başka bir taraftar bulamazsın MELO EFENDİ!!!! O kadar piyasa yaptın, istediğin parayı alamadın, GALATASARAY ile resmen dalga geçtin sonra da ''Ben ayrılmayı hiç düşünmemiştim zaten, kalbim Galatasaray için atıyor'' falan filan İnter Milan. DÜN AKŞAM SAHAYA ISINMAK İÇİN ÇIKMAMIŞ PAŞAM. Lord ya kendisi!!!! Ama suç sende değil, ''Takımda kalırsa yeni transfer gibi olur'' diyen Hamza Hoca,''Melo bizim en önemli silahlarımızdan'' diyen Dursun Özbek'tir suçlu olan. 

Arkadaşlar, 

Osmanlı gibi takımlara kendi evinizde bırakın puan vermeyi, mağlup oluyorsanız, TEHLİKE ÇANLARI ARTIK KIRILMIŞ demektir. Daha 2.hafta arkadaş sen ne diyorsun diyeceklere de şunu söyleyeyim. BÜYÜK TAKIM KÖTÜ OYNAR AMA RUHSUZ OYNAYAMAZ. Ben dün akşam oynanan kötü oyunu konuşmuyorum burada. Adamlar defanstan tek pasta orta saha da 40 mt boşluk yakalıyor. 86.Dk'da ilk kornerini atan Osmanlıspor maç bittiğinde 4 ya da 5 korner de!!! Kimse yardımlaşmıyor, pres yapmıyor, istek yok arzu yok benim takıldığım konu bu. Ve futbolcular artık bıkmış,doymuş,umursamaz görünüyor bana tv'den. Bence Fatih TERİM'in ilk geldiği sene de yapılan temizlik operasyonu bize tekrar lazım. 

Kulübün menfaatleri diyerek transfer yapmayan siz yönetim ve hoca, Melo'nun bizimle dalga geçmesine, Selçuk ve Burak'ın sorumsuzluklarına, Emre Çolak gibi dün ki çocuğun babası yaşında ki adama gider yapmasına, Cüneyt Tanman'ın her kameraya çıkıp kulübü küçük düşüren açıklamalarına neden oldunuz. 

''BİRAZ SAYGI'' adında bir makale yazmıştım. Tüm webaslan.com'da bulunan arkadaşlardan ve makalemi okuyup değerli yorumlarını eksik etmeyen herkesten Özür Diliyorum. Çünkü, bu takımın ve yönetimin savunulacak hiç bir tarafı kalmadı benim gözümde. Ve o yazı da ne kadar haksız olduğum açıkça ortada şu an.

Evet empati yapıyoruz ama BİRAZ İŞ DİSİPLİNİ lazım. 

DURSUN ÖZBEK...

Başkan sen şirketlerini de böyle mi yönetiyorsun?? Çalışanın sana gider yapabiliyor mu? Ya da işini yanlış yapan bir çalışanın diğer çalışanların tarafından ıslıklanıyor mu? İnan ki milyonlarca taraftar içinden belki de sana en çok güvenenlerden biriydim.Fakat ne konuştuğunu yaptın, ne de durumu düzeltmek için bir çaba gösterdin. KARDEŞİNİ KULÜBE ALMAK İÇİN ADAM YİYECEĞİNE, BİRAZ İŞ YAPIN İŞ!!!! 

Belki de sezon sonu yine biz şampiyon olacağız.Belki de ilk 3'e giremeyeceğiz. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. Bu kadroyla olmayacak. TARAFTAR ULTİMATOM veriyor sizlere. Taraftara kulak verin artık.

Bugüne kadar bu konuda muhalaefet yaptığım herkesten tekrar özür diliyorum.

Saygılar,

Serkan...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...