Makale Yaz
rdeniro
Bu haberi yazdır
Sampiyonlar Ligine Baslarken
 Ağu
17
 2015

Nedense icimden bir ses 2-3 yil GALATASARAY in tekrar duraklama donemine girecegini soyluyor. Insallah yaniliyorumdur. Cunku baktiginiz zaman, klubun mali yapisi olsun, hocanin ise mutevazi halinden uzaklasip oyuncu kayirmaya isaret eden davranislari olsun, baskanin muthis bir gazla koltuga oturup da sanki 8 ay yoneticilik yapmamis gibi verdigi sozlerden bahsetmiyor olusu olsun, kadro yas ortalamasinin 30 a dayanmis olmasi olsun maalesef boyle dusunmemize sebep oluyor. Aslinda konusmamiz gereken olay su, Ibrahimovicler Robbenler gelir gecer, bu takima Drogba Sneijder gibi futbolcularin geldigini gorduk ancak asil konusmamiz gereken konu, ligini sampiyon bitirmis ve ulkemizi SL de temsil edecek takimimizin henuz forma reklami anlasmasi yapamamis olmasidir. Siskin kadroyu maliyeti azaltmak adina gun gectikce oyuncularla sozlesme fesheden, para edebilecek oyuncularini elden cikarma konusunda gevsek davranilabilen su zamanda acaba forma reklami konusunda mi siki pazarlik yapiliyor ? Yoksa isin icinde baska isler mi var insan dusunmeden edemiyor?

Merak ettigim diger konu ise bu klubun futbol sube sorumlusu istifa etti anladik ama yerine gecen kimse yok mudur ? Bu takimin teknik direktoru Hamza Hamzaoglu bu takimin hem hocasi, hem muhasebecisi hemde basin sozcusu mudur ? Bu takimda Muslera gibi kalitesinden asla suphe etmedigimiz ve rakiplerin kadrosuna yeni isimler katarken, eldeki en degerli 3-4 oyuncudan biri olan Muslera nin satisi konusunda bu kadar rahat konusabilmektedir, Bilale Sabriye olan sevgisi yani sira sirf kusecek diye forvet transferini 2. hatta 3. sinif futbolcu ile gecistirme fikri hangi mantikla aciklanabilir.

Senelerdir webaslan da konu basliklarina yorumlar yazarim. Ben bu kadar oyuncunun izlenip de degisik degisik liglerden gencecik cocuklarin bu isim buyuk yetenek diye yazildigi bir forum sitesine rastlamadim. Bazi arkadaslarimizin inanilmaz paylasimlari sonrasinda sasirip kaliyorum, tabiki de bu arkadaslar menajer baglantili calismadiklari icin herseyi cok net gorduklerine inaniyorum. Ve aklima su soru geliyor, yeryuzunde scout sistemini taraftarina yaptiran kac tane takim vardir ? Ozellikle avrupa ulkelerinde yasayan, ornegin Hollanda Almanya gibi futbol endustrisine sahip ulkelerde her hafta alt ligler de dahil olmak uzere bir cok ligi takip eden bir cok taraftarimizin tavsiyeleri dikkate alinmaz mi, Allah askina scout dediginiz de Cuneyt Tanman ve Erdal Keser den baska son 20 yildir kimin adini duydunuz, Allah askina tavsiye ettikleri ve bizde iz birakabilen bir oyuncu soyleyebilir misiniz ?

Sampiyon olmussun, beklentiler buyuk, gecen sene SL de rezaletin en son kapisindan donmussun, beklenti buyuk, heyecan buyuk derken, yonetimdeyken Sabri yeterli diyen zat, gazete kose yazari olunca yetersiz diyorsa ben o iradeyi sorgularim, sahsi degil.

Ayrica Burak i en cok elestirenlerden biri olarak Sivas maci oncesi ve sonrasi hocanin agzindan dinlediklerim de bile isyan ettigimi soylemek isterim.

Degil sampiyonlar ligi, Turkiye Liginde de cok fazla umit sahibi degilim, Fenerbahceden ziyade Besiktas in ozellikle Senol Gunes ile ( ki her zaman bizim takimin basinda olmasini istedigim bana gore taktik anlamda ve oyuncu parlatma anlaminda Turkiye nin gelmis gecmis  verimli teknik direktorudur. ) cok buyuk fark yaratacigini belirtmek isterim.

Son olarak taraftarda oldukca yer etmis ve gune korkuyla baslamamiza neden olan aciklama ile yazimi bitireyim. Hamza Hoca. Muslerayi satabiliriz ancak Telles icin 8 milyon euro beni tatmin etmedi diyorsan, ondeki 4 lu savunma gucumuzu zayiflatiyor deyip asil savunma gucumuzu zayiflatanin gonul bagi kurdugun Bilalin oldugunu gormek istemiyorsan, 2.devre kamp calismalarinda tum idmanlarda gorev yapan, kondusyonu en iyi oyuncu secilen Melo ya cocuksu tripler icine girip ben Bilalimi yedirmem tavirlari takiniyorsan benden sana tavsiye savunma mi yapmak istiyorsun o zaman kadron soyle olsun:

Muslera-Sabri-Hakan Balta- Semih Kaya -Chedjou - Carole-Selcuk-Jose-Umut Bulut-Tarik Camdal-Yasin

Her turlu gol yersin de sabaha kadar atabilir misin artik sana kalmis





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Ağustos (1)
 
Şubat (1)
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...