
04
2015
Malum ''GALATASARAY''ımız sezonu çifte zaferle kapattı ve 4.yıldız ile birçok maddi gelire kondu.İlerleyen günlerde herkes şampiyon takımımızdan yedek kaleci,sağ bek,sağ açık ve forvet beklerken bizim yönetim transferlerde acemi kaldı ama rakibimiz bile olamayacak zavallı Fenevbahçe bu mevkilere transfer yaptı.Bu da bizi iyiden iyiye şu soruya yöneltti:''Şampiyonluk gelirleri nereye gitti ve bu takıma olan gereksiz özgüven nereden geliyor ey Dursun Bey''
Dursun Bey'in tek şansı İbrahimovic'i alıp taraftarla barışmaktı ama o bunu da elinin tersiyle itti.Sebep olarak Finansal Fair Play gösterirdi ve suçlu olarak da yaptığı transferlerden ötürü Ünal Başgan ortaya atıldı ve bazı futbol cahilleri de bu fikri benimsedi.
Ben şimdi o futbol cahillerine diyorum ki GALATASARAY'ımız son 4 senede 3 kez şampiyon oldu ise bu Ünal Başgan'ın sayesindedir.Geçen sene Dursun Bey'in başkan yardımcılığı yaptığı yönetim şampiyonluktan sonra zafer naraları attıysa bu Ünal Başgan'ın sayesinde.Çünkü o yönetim tek bir transfer yapmadan önceki yapılan transferlerle(Sneijder,Muslera,Melo ve Yasin gibi futbolcular ile)şampiyon oldu.O sayıp sövdüğünüz Ünal Başgan'ın tek hatası Mancini(yani transfer reisi)'yi getirip ona güvenerek 8 tane hatalı transfer yapmaktı.
Dursun Bey şimdilerde bunu imalı şekillerde bahane edip transfer yapmıyor ve kadro yeterli diyor ama acemiyim diyemiyor.Eğer transfer yapacak olsa bunu sponsorlar ile de yapılabileceğini itiraf edemiyor.
Son olarak İbrahimovic'in getirilmesi için en çok uğraşan insan olan Cem Uzan(ki ileri de inşallah bu kulübe başkan olacak)-Fatih Altaylı tartışmasında haksız olan Fatih Bey'e önerim bence fazla polemiğe girmeyin.Çünkü bu ülkede herkes sizin Jardel'i satma gafletin de bulunduğunuzu biliyor;zaten siz de gündem değiştirmek ve Dursun Bey'e eleştiri gelmesini engellemek için bu polemiğe giriyorsunuz.
Son sözümde bu takıma kaliteli bir yedek kaleci,Meunier,Gervinho ve İbrahimovic gelmez ise hem yönetimden istifa edin hem de divan kurulu üyeliğinden;sonuçta bu da bir hizmettir.
------Saygılar-----

- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (30 Ocak Pazartesi)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (30 Ocak Pazartesi)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (30 Ocak Pazartesi)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (30 Ocak Pazartesi)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (30 Ocak Pazartesi)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (30 Ocak Pazartesi)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (30 Ocak Pazartesi)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (30 Ocak Pazartesi)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (30 Ocak Pazartesi)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (30 Ocak Pazartesi)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (30 Ocak Pazartesi)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (30 Ocak Pazartesi)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (30 Ocak Pazartesi)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (30 Ocak Pazartesi)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (30 Ocak Pazartesi)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (30 Ocak Pazartesi)
- Puan sıralaması UEFA Ülkeler katsayıları (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı sıralamasında Türkiye 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Türkiye, UEFA ülkeler puan sıralamasında kaçıncı sırada? (30 Ocak Pazartesi)
- UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncel 14 Ekim 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Nasıl yapılır? E-Devlet Doğalgaz yardım talebi oluşturma ve sorgulama (30 Ocak Pazartesi)

