Makale Yaz
dogustan-aslan1
Bu haberi yazdır
Gerçekçi transfer önerileri
 Tem
29
 2015

Galatasaray'ın kadrosu mevkilere göre şu oyunculardan oluşmaktadır. 

Kale:Fernado Muslera,Eray İşcan,Alperen Uysal,İsmail Çipe

Sol Bek:Alex Telles,Lionel Carole

Sağ Bek :Sabri Sarıoğlu,Tarık Çamdal

Stoper:Semih Kaya,Hakan Balta,Chedjoue,Dany,Koray Günter

Ön Libero:Selçuk İnan,Felipe Melo,Hamit Altıntop,Rodriguez,Blerim Dzemaili,Bilal Kısa,Yekta Kurtuluş,Jem Paul Karacan,İbrahim Çoşkun,Birhan Vatantasever,Umut Gündoğan,Furkan Özçal

Orta Saha(10 Numara):Wesley Sneijder,Emre Çolak

Orta Saha(Sağ Açık):Olcan Adın,Sinan Gümüş

Orta Saha(Sol Açık):Lukas Podolski,Yasin Öztekin

Forvet:Burak Yılmaz,Umut Bulut,Sercan Yıldırım(34 isim)

  Arkadaşlar yukarıdaki kadro 4 sene önce kurulmaya başlanıp,günümüzde bu şekli aldı.Bu iyi ama başarıya doymuş isimlerden oluşan kadro artık aşağıdaki şekilde revize edilmelidir:

MADDE 1:Para kaynağı yaratmak için Manchester United'ın talip olacağı Muslera 30 milyon euro gibi bir paraya satılmalıdır.

MADDE 2:Felipe Melo İnter'e Juan Jesus karşılığı gitmelidir.Bu oyuncu hem genç hem  yetenekli hem de hızlı bir stoperdir.

MADDE 3:Burak 7,5 milyon euro'ya,Dzemaili ise 2,5 milyon euro'ya satılmalıdır.

MADDE 4 :Alperen Uysal,İsmail Çipe ve İbrahim Çoşkun ile sözleşmeler karşılıklı feshedilmeli ve hem kadroda yer açılmalı hem de kulüp gereksiz maaşlardan kurtarılmalıdır.

MADDE 5: Umut Bulut,Yekta ve 4 milyon euro'yu geçmemek suretiyle nakit para verilerek Trabzonspor'dan Onur Recep Kıvrak alınmalıdır.

MADDE 6: Umut Gündoğan,Furkan Özçal ve Sercan takasta kullanılmalıdır.Bu oyuncular ve 3 milyon euro verilerek Serdar Aziz Bursaspor'dan alınmalıdır.

MADDE 7: Tarık Çamdal ve Birhan Vatansever tecrübe kazanmaları için kiralanmalıdır.

MADDE 8:Yukarıdaki transfer politikası izlenir ise toplamda 33 milyon euro elde edilecektir.Zaten önceden Amrabat 3,5 milyon euro'ya satılıp,Bruma 2 milyon euro'ya kiralanmıştır.Bu akşamda Fenev Cl'den elenmiş ve 12 milyon ekstra para kasamıza girmiştir.Bu ise toplamda 49,5 milyon euro demektir ki GALATASARAY'ımız mali kriterlere takılmadan transfer yapabilir.Bu para ile elimiz oldukça güçlenir ve Ospina,Meunier,Gervinho,Huntelaar ve Doumbia hızlı bir şekilde alınabilir.

MADDE 9: İlk 11 transferlerden sonra şu şekilde olmalıdır:Ospina-Menuier,Chedjoue,Semih Kaya,Telles-Rodriguez,Selçuk-Gervinho,Sneijder,Podolski-Huntelaar

                  Yedekler ise şu şekilde olmalıdır:Onur,Juan Jesus,Carole,Hamit,Yasin,Sinan,Doumbia

  Arkadaşlar evet farkındayım kadroyu fazla revize ettim bu yazımda ama bu oyuncular artık isteksiz.Hatta buradaki bazı oyuncular Anadolu kulubü düzeyinde bile değil.Bu yeni kurulacak kadronun tek dezavantajı geç kurulması olduğu için lige kötü başlayıp ilk 5-6 hafta zorlanmamız olabilir ki daha sonra fırtına gibi eseriz.Ayrıca ilk CL maçı Eylül'ün 15'inde olduğu için ve yeni gelecek oyuncular ile elimizde tutacağımız yıldız oyuncular genellikle oraya alışık olduğu için orada fazla sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum.

  Benden bu kadar.Artık virajdan önceki son düzlükteyiz ve yönetimin kendini sorgulayıp acele etmesi lazım...!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...