Makale Yaz
takatonia
Bu haberi yazdır
İyi kadro, iyi sonuç doğurur
 Tem
04
 2015

Mancini ve prandelli dönemlerinden başarılı bir hocamız olduğu kesin ancak diken üstünde izlediğimiz maç sayısı da oldukça fazla.Evimizde bjk maçı ve final bursa maçında rakiplerimiz futbol olarak bizden açık ara iyi oynadı muslera ve snijder olmasa bu sonuçlara 4. Yıldıza erişemezdik.

Yazmamın asıl amacı ise Hamza hocanın kadromuz yeterli gibi abuk sabuk açıklamalar yapması burası Akhisar değil isteyeceksin hoca doğal hakkın en iyisini isteyeceksin ki cl de 4 yemeyesin.

Bir diğer husus ise kadro yetersizliği:

Kadromuz çok vasat cidden kötü o yüzden iyi futbol oynayamıyoruz  takviye yapmamız şart aslında yapılacaklar çok net bunu hem arenada hem de tv de maç izleyen veya sokaktaki taraftar görüyor.Yapılacaklar şu şekilde olabilir evvela eldeki işe yaramazlar gönderilmeli akabinde mevki olarak inceleyeceğim:

KALE: yedek yerli  maliyeti uygun olmalı.

BEKLER: SOS veriyor sol bek ve sağ bek alınmalı Sabri ve teles çok zayıflar direk 11 de oynayacak deneyimli bek bonservisi elinde olanlar alınabilir maliyeti de uygun olur.

STOPER:Maalesef balta dany chedju semih vasat kesin 1 adet kesici uzun boylu sert stoper alınmalı tecrübeli ujfalusi tarzında olmalı.

ORTASAHA ORTA:Eğer melo Selçuk bozulmucaksa devam Bilal de alternatif oldu djemali yekta falan gönderilmeli melo giderse yerine alex song, f. Guarin, l. levia veya o tarz biri alınmalı sert hava topu alan agresif biri olmalı.

KANAT: bruma ve amrabat gittiyse yasinden başka kanadımız yok en az iki adet kanat oyuncusu şart adaylarım ise paul-georges ntep,balázs dzsudzsák,yala bolasıe,karım bellarabı,yannıck ferreıra carrasco,quıncy promes (yotubeden izleyin ilaç olurlar) inanın  fenerin nani olayından daha bomba olur

FORVET:umut ve sercanı saymıyorum çünkü takımımıza yakışmayan topçular o sebepten bir adet hava topuna hakim top tutabilen yırtıcı biri şart. Podolski alındı harici birini daha almak gerekebilir bu kişi kesinlikle niasse değil.

Analizim budur renktaşlar katmak istedğiniz bişeyler olursa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mayıs (1)
 
Şubat (1)
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...