

05
2014
Herkese merhabalar arkadaşlar, Hamza Hoca mızla ilgili birşeyler yazmak istedim ve kendimce Hamza Hoca nın neden doğru tercih olduğunu ve en büyük artılarını yazmak istiyorum.
Hamza Hoca Galatasaray ımızı en iyi tanıyan teknik direktörlerden birisi dolayısıyla ben bir geçiş süreci olacağını düşünmüyorum ve sezon ortası olduğu için olabilecek en iyi teknik direktör olacağını düşünüyorum. Bugün Mourinho yu bile getirsen takımı tanıması için bir süre geçmesi gerekirdi ve 4. yıldız başka bahara kalırdı ama Hamza Hoca yla böyle bir sorunumuz olmaz.
Asıl benim için önemli olan Hamza Hocanın transfer başarısıdır. Akhisar a kazandırdığı oyuncular ortada yabancı oyuncularıda müthiş bir katkı verdi. Galatasaray ımızın temel problemlerinden biriside bence yabancıların yetersizliği. Muslera, Melo, Sneijder, Chedjou ve Drogba son 4 senede yaptığımız en iyi yabancı transferleri. Ama diğerleri Amrabat, Ontivero, Dzemaili, Pandev, Bruma, Telles, Burdisso, Cris, Eboue.
Bunlardan
Eboue: İyiydi ama şu an ortada yok sadece ilk sezon müthiş oynadı.
Bruma ve Telles: Genç olmaları en büyük avantajları ama şu bir gerçek bizim ülkemiz oyuncu yetiştirmek için uygun bir yer değil en azından bizim gibi hedefi her sene şampiyonluk ve ŞL başarısı olan bir takım için. Ayrıca bonservisleri toplamda 20 milyon €.
Amrabat: Çok umutluydum kendisinden ama bir türlü bizde olmuyor. İspanya da döktürüyor ama unutmamak lazım ligler arasındaki futbol mantalitesi farkı. Bizim lig sert ve takımlar kapanıyor, La Liga yı takip eden varsa orda genel olarak hücum futbolu tercih edilir ve rakip farketmeksizin takımlar kendi oyunlarına bakar.
Dzemaili, Ontivero, Pandev, Burdisso, Cris: Bunlar ise tam bir hayal kırıklığı Dzemaili içlerinden en iyisi ve belki bir para karşılığında satılabilir.
Sneijder: Aslında bonservisi 7.5 değilde 20 olsaydı ve biz alsaydık buna ek olarak aynı performansı sergileseydi eleştireceğimiz oyunculardan birisi olurdu. (ki ben hala bazı olayları eleştiririm sen o kadar yetenekli ve büyük bir adamsın biraz ciddiyetle ligi tek başına domine edebilirsin)
Hamza Hocadan en büyük beklentim yapacağı yerli ve yabancı transferlerdir. Kaliteli yerliler ve yabancılarla takım yeniden ayağa kalkacaktır. En beğendiğim özelliği isme göre değil, takıma verebileceklerine göre transfer yapmasıdır.
Extra not: Dünya Kupasında Sneijder le ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Hepimizin yapması gereken bu. Van Gaal en skorer zamanında Hollanda kadrosuna almadı. Bu adamların bir bildiği var herhalde. Biz ise ismi çok büyük diye sürekli poh poh lama. Onları çalışmaya zorlamamız lazım yoksa bu lig ve bu takım avrupa arenasında hala Dubai ve Amerika gibi görülmeye devam eder ve başarı hayal olur. Fazla uzattığımın farkındayım ama şunu söylemeden geçmek istemiyorum bu ligde koşmadan gol(ler) atan 2 adam vardı Alex ve Hagi onlar bile yeri geldiğinde takımda ilk 3-4 koşan sırasında oluyorlardı. Aksi taktirde sıradanlaşacaklarını biliyorlardı. Tekrar söylüyorum Sneijder her maç 10-11 km doğru koşu yaparsa ligi tek başına domine eder.

- Türkiye'ye deprem için yardım eden ülkeler hangileri? Türkiye'ye deprem yardımı yapan 45 ülke listesi
- Yarın 8 şiddetinde deprem bekleniyor mu? Saat 5'te deprem mi olacak?
- Depremde ölenler şehit mi sayılıyor? Hadis, ayet depremde ölenler şehit sayılır mı?
- Crush sendromu nedir, neden olur? Crush sendromu tedavisi nedir?
- Deprem bölgesine zekat verilir mi? Depremzedelere zekat verilebilir mi?
- Tekrar deprem olacak mı, yeni deprem bekleniyor mu, olacak mı? 7 Şubat 2023
- Süper Lig ertelendi mi? Maçlar ertelendi mi, ne zamana kadar ertelendi?
- OHAL ilan edildi mi? OHAL ilan edilince ne olur, ne demek?
- Kilis'te deprem son dakika 7 Şubat 2023 Kilis deprem kaç şiddetinde oldu? Kilis deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Tekrar deprem olacak mı? 7 Şubat artçı depremler bekleniyor mu?
- İzmir'de deprem olacak mı? 7 Şubat 2023 Son dakika İzmir'de deprem uyarısı
- Ankara'da deprem olacak mı? 7 Şubat 2023 Son dakika Ankara'da deprem uyarısı
- Gaziantep deprem mi oldu? 7 Şubat 2023 Son dakika Gaziantep deprem kaç şiddetinde oldu? Gaziantep deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Şanlıurfa deprem mi oldu? 7 Şubat 2023 Son dakika Şanlıurfa deprem kaç şiddetinde oldu? Şanlıurfa deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir?
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler?
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor
- Sabır duası, duaları ve Sabır ile ilgili ayetler hadisler! Kuran'da sabır nasıl anlatılır?
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır?
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler

