Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Bruma Ve Hamza Hamzaoglu
 Ara
04
 2014

Her Yazimda-Yorumum Da; Bruma'nin kazanilmasi Gerektigi,Ust Uste 2 Mac Yaptirilmayan Adamin Elestirilmemesi Gerektigini Soyledim Ve Buna Inandim.Hala Da Bu Dusunceye Sahibim,Fakat; Kupa Macinda Gorduk ki Bruma Gercek Anlamda BUYUK bir Potansiyel Lakin Cok TOY.

   Tamam Bu Adam Dikine Kosuyor,Calim Atiyor,Suratli Fakat;Pozisyon Alamiyor.Takim Olarak Ofansa Ciktigimiz Anlarda;Gereksiz Yerde Risk Alip Topu Kaptirdiginde Takim Ekstra Yoruluyor .

   Hamza Hocaya Guveniyorum,Onunda Bruma'ya Guvendigini Hissediyorum.Umarim Hamza Hoca Beni Yaniltmaz Ve Mini Bir Kurs Verirler Bu Cocuga,En Azindan Pozisyon Aliminda... 

  Ciddi Anlamda Bruma'nin Oturup Bolca Video Izlemesi Gerekiyor,Dunyaca Unlu Kanat Oyuncularinin Neler Yaptigini,Takim Ofansa Ciktiginda Nasil Pozisyon Alindigini,Nerde Riske Girilip Nerde Girilmemesi Gerektigini Ogrenmesi Gerek.

   Eger Bu Sorunun Ustesinden Gelirse,Bruma'nin Avrupanin En Buyuk Takimlarinda Dunya Capinda Oyuncu Olacagindan Kuskum Yok,Aldigin Paranin 5 katina Satarsin,Iyi Pisirirsen...

  Burak'siz Ciktigimiz Kupa Macinda Ofsayt Tablosunda '0' Rakamini Gordugumde,Sasirmadim.Zira Bruma'ya Video Izletirken mutlaka Bir Yan Koltukta Burak'a da Bir Forvetin Nasil Pozisyon Almasi Gerektigi Izletilmeli...Ve Onceki Yazimda Belirttigim Gibi; Cift Forvet Sisteminde Burak'in Tek Forvetli Sistem De ki Gibi,Hic Katkisiz Olacagini Zannetmiyorum.Ise Yarayacaktir.

   Kupa Maci Bizi Yaniltmasin ! Eksik Bir Eskisehir Ile Oynadik ve Hala Oyun Kurgumuzda Eksiklikler Var.Hamza Hoca'ya Zaman Taninmasi Gerek.Kredisi Olmasi Gerek Bu Adamin,ve Sezon Sonu da Asla Gonderilmeme li. TABLO ne olursa Olsun...Ocak Ayinda Gelip-Gidenler Olacaktir,Sonrasinda Hamza Hocanin Cok Daha Efektif Olacagina Eminim...

   Saldiran-Korkmayan Bir Galatasaray Yaratmak Istediginin Izlenimini Bize Kupa Macinda Gosterdi Zaten...Ocak Ayinda 3 tane Nokta Transfer Yaparsak;Rahat Sampiyon Olacagimizdan Eminim,Uzerimizdeki Urkekligi Hamza Hocanin Attiracagindan Bir Nebze Olsun Kuskum Yok !

   Yerli Oyuncularin Performanslarini 2 Tik Arttirirsak,Brumaya Daha Fazla Sorumluluk Verip,Ozguven Asilarsak,Sneijderi Dogru Mevkide Oynatirsak Ve Ocakta Forvette Banko Oynayacak Birini Bulabilirsek (ocakta zor) ama Olursa Sayet; O Galatasaray'in Onunde Kimse Duramaz.

  Olumuzun Bile Puan Cetvelinde ki Durumu Bu Ise;Dirimizin Ne Yapabilecegini Kestirmek Zor Olmasa Gerek.Yeterki Camia Olarak Mantikli Hareket Edelim...

  Saygilarimla..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...