Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Teknik Direktor mu ? Yonetim mi ? Hadsizlik mi ?
 Haz
17
 2014

Herkese Hollandada'dan Selam lar. Gectigimiz Gunlerde Galatasaray liligi Ile Bilinen Hincal Uluc'un Soylemi Geldi Aklima; Haddini Bilen Tarih Yazamaz ! Aynen de Oyle ! Nedense Surekli Haddini Bilen,Suskun Kalan,Ses Cikartsa Dahi; Sesi Fazla Cikmayan Bir Yonetime Sahibiz.Basit Bir Ornek Vereyim,Eminim Dikkatli Renkdaslarim Anlayacaktir ve Farkinda dir Bu Durumun.Transfer Politikamizi Ele Alalim; Galatasarayimizin Son 2 sezondur Ilgilendigi Futbolculara Lutfen Dikkat Edin,Hangi Ismi Verirseniz Verin; Ilgili Takimlar Kisminda Mutlaka Ama Mutlaka Galatasaray'in Karsisinda Besiktas Ismini Duyacak,Goreceksiniz.Yasak mi ? Tabiki Degil,Fakat Etik Degil.Bizim Her Ilgilendigimiz Oyuncuda Besiktasin Araya Girmesi,Fiyati Tavan Yaptirmasi Hatta Ekonomik Anlamda Bizden Kat Kat Asagida Oldugu Halde,Elimizden Almasi...Bu Besiktas Yonetiminin Basarisi Degil,Bizim Yonetimin Basarisizligidir.Bu Zamana Kadar Hep Bekledim,Ama Bosuna Bekledigimin Farkina Varinca Biraktim.Yonetimden Biri Cikip ta ; Herhangi Bir Elestiride,Etik Olgusu Uzerine Bir Yorumda, Daha Dogrusu Bu Hos Olmayan Durum Karsisinda Bir Durus Sergilemedi.Hatta Bu Durumu Halada Yasiyoruz,Ornek vermek Gerekirse Uzun Suredir Ilgilendigimiz Balanta Ismini Verebilirim.Suan Besiktas da Ilgili...Sasmamak Gerek.Zira Transfer Listeleri Bizim ki Ile Ne Hikmetse Ayni.Yonetimimizde Susmaya Devam Etsin.

Donup Basketbol daki yasadiklarimiza Bakiyorum;Tarihin En Vasifsiz Federasyon Donemini Yasadigimiz Bir Gercekte Olsa,Sen GALATASARAY isen,GALATASARAY'I Temsil Eden Yonetim Isen;CIKACAK DAHA FAZLA VE DAHA FAZLA SES CIKARTACAKSIN,Gerekirse Bagirip Cagiracaksin.Sen Sadece GALATASARAY'I Degil,o Olguya Gonul Veren Milyonlarca Insani Temsil Ediyorsun !Ve Biz Daha Cok Sesiniz Ciksin Istiyoruz Baskan ve Yaverleri...

Herkesin Es Gectigi,Belkide Gormek Istemedigi Bir Gercek Var Ortada; oda Uefa'dan Alinan Ceza.O cezayi Anlasabilir Dilde Soyle Ozetleyeyim,uefa dediki; O kadar Har Vurup Harman Savurdun ki Al Bakalim Su Ultimatom Tadinda Ki Cezayi ! Hakliydilar da.Zira Yarim Sezonluk Manciniye Verilen Paraya;Hollanda Liginde Takim Kuruyorlar...Keza Drogba icinde Gecerli Soyledigim.Gecenlerde Burak Yilmaz'in Sozlemesi Iyilestirildi,Sirada Selcuk Varmis..Pardon Ama Bu Adamlar Zaten Olmasi Gerektigi Gibi Kazaniyordu,Bu Nereden Cikti ? Galatasarayin Formasini Giymek Demek,Paradan Cok Daha Fazlasi Demek Degilmi ? Uefayi Kazanan Kadroda,Bugune Kiyasla Kimse Burak Kadar Kazanmiyordu.Ha ! Madem Veriyorsun Burak'a,Selcuk'a Tavan Sozlesme;Semih Kaya'ya kulubun Tapusunu Ver O Halde,Hakkidir.Her Mac Aslanlar Gibi Mucadelesini Eden,Savasan Semih; Burak Ve Selcuk'un 3\1 ine Oynuyor.Tum Iyi Niyetimle Yonetimi Anlamak Istiyorum Fakat Bir Turlu Anlayamiyorum !

Simdi de Teknik Direktor Sorunumuz Var.Unal Aysal;Hollanda Ekolu Istiyorum,Alman Ekolu Istiyorum Tarzinda Soylemlerde Bulunuyor.Kimse Kusura Bakmasin Ama Bu Sezon Istekler ve Hayaller Ayri Yollarda Ilerlemez ise Husran Yasariz.Acikca Sunu Belirtmek Isterim,Bu Sezonki Turkiye ligi Sampiyonlugu ve Ardindan Gelecek 4.YILDIZ ,Avrupada ki Basaridan Onemlidir,Bu Sezon Icin...Cunku Artik 4.yildiz Olayi;Taraftarin Fenerbahce ile KAN DAVASI olmustur !Ve Bizi Bu Davamizda Yanliz Birakan Bir Yonetim olursa;Istifasini Simdiden Hazirlasin.Zira Bu Taraftar Olasi Basarisizlik Tablosunda;Yonetimi orada Tutmaz..Tutmamali da !

Nacizhane Tavsiyem; Lucescu Olmuyor ise Asla Yabanci T.direktor Gelmemesidir.Bu onemi buyuk Sezonda;Yok Takimi Tanisin,Yok Sure Verelim Zirvalarini BU TARAFTAR KALDIRMAZ ! Lucescu gelmiyorsa,HAMZA HAMZAOGLU Gelsin.Ligi Bilen Taniyan Gelsin.Olcan,Tore ve Benzeri yerli oyunculari ne yapip Edip Almali Yonetim.Besiktas Istedigi Kadar Araya girsin,Yonetim Gerekeni Yapsin.Madem Agirligimizi Koruyoruz,Ozaman Transferde de Agirliginizi Koyun !

Sorun Teknik Direktor mu ? Yonetim mi ? Hadsizlik mi ? Cevaplar Kisilere Gore Degisir Fakat ; Asil Sorun;Sozde Haddi Koruyan Yonetimin,Bu Kadar Haksizliklar Icinde Seslerini Gerektigi Gibi Cikaramamasidir.Yazimi Yine Hincal Uluc'un Soylemi Ile Bitirecegim: ATATURK HADDINI BILSEYDI TURKIYE OLMAZDI ! 

Lutfen Yonetim;Haddinizi Bilmeyin Ve Daha Cok KONUSUN! Siz Konustukca;Milyonlarca Taraftar Daha Cok Kenetlenecek ve Sizlere Siper Olacaktir ! Saygilarimla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...