Makale Yaz
sneijdergs14
Bu haberi yazdır
Ruhsal çöküş...
 Kas
28
 2014

GALATASARAY kötü oynamaya çalışsa bu kadar kötü oynayamaz.Bu kötü oyunun ancak tek açıklaması olabilir. Tükenmişlik SENDROMU... 

Hani Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynadık ; hatta bir kerede gruptan çıktık, hemde Juventus ve Real'li gruptan.2 tane zaten ligde şampiyonluğumuz var. Tamam bu bize yeter.Biz kapasitemizin üstüne çıktık.Daha ne başarabiliriz. Zaten ZİRVEDEYİZ... Tartışılması gerekenin sadece Prandelli olduğunu düşünmüyorum.Mancini döneminde çok mu iyiydik.Tamamen savunmaya yönelik ayağında top tutmakta zorlanan, Drogba'ya şişirmeli bir sistem. Takım Fatih Terim döneminde şişirilmişti.Mancini ile beraber havası inmeye başladı ve sonunda Prandelli'nin elinde patladı.Bu ruhsal çöküş ancak radikal kararlar alınarak düzelir.Takımda birçok problem var.Öncelikle maddi sıkıntıların giderilmesi, takıma sıcak paranın girmesi gerekir.Takımda huzursuz ortam var, mutluluktan zaten bahsedemeyiz.Öncelikle takımda, Galatasaray'a tehditkar sözlerde bulunan, araya menejerlerini sokan kısacası futbolcuya dayalı bir sistem oluşturan, takımı borç batağına süreklemiş Aysal yönetiminin içinde bulunduğu bütün ELEMANLARI, çaycısından temizlikçisine kadar bütün personellerin ihraç edilmesi gerekir. Takımda huzursuz ortam oluşturan, kendisini takımın üstüne çıkaran bütün futbolcuların satılması gerekir.Bu Sneijder de olabilir, Melo da olabilir, Selçuk ya da Burak ta olabilir.

Galatasaray formasını layıkıyla giyecek oyuncular alınması, ben parama bakarım diyen futbolcuların gönderilmesi gerekir.Yüksek sözleşmeli maaşlara oynayan futbolcularla masaya oturulup sözleşmelerinden feragat etmesi istenmeli, kabul etmeyenler gönderilmeli. Takımın taraftarla arasının düzelmesi için tek koşul vardır.Tüm ruhuyla, tüm gücüyle, gerçekten isteyerek, Galatasaray gibi oynamalıdır. Manevi anlamda oyuncularla baba gibi konuşup bütün sorunlarını paylaşabileceği bir teknik diröktör getirilmelidir.Bu isim Galatasaray'ın içinde daha önce bulunmuş bir isim olmalıdır. Teknik Diröktör Hikmet Karaman, yardımcısı Hasan Şaş olabilir. Takımımızın kalitesi belli.Ruhsal anlamda bir düzelme gerçekten olursa kısa dönemde bir başarı geleceği ve uzun dönemede yayılabileceği aşikardır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...