Makale Yaz
galataserai
Bu haberi yazdır
Şampiyon Galatasaray olacak!
 Eki
06
 2014

ŞAMPİYONU GALATASARAY' DIR. Bu satırları unutmayıp ilgili tarihte burayı hatırlarsanız çok memnun olurum.

Zira bunu söylerken çok ciddi delillere sahip olmaya başladık bile.

1-) Fenerbahçe Kartal yönetiminde tel tel dökülecektir, göreceksiniz.

2-) Beşiktaş Avrupa macerasına uzun süre devam edecek ve maratona dayanamayıp kayıplar verecektir. Kaldı ki her hafta aleyhlerine yapılan yanlış hakem kararları elbet bir gün adalete yönelecektir.

3-a) Cesare Prandelli faktörünü unutun. Tamamıyla bu adamla bu iş olmaz ancak anlaşılamayan bir başarıyla ŞAMPİYON olacağız. 

3-b) Kısa sürede Avrupa' dan eleneceğiz. Zira Şampiyonlar Ligi' nde kalmamız bu mücadele cetveliyle imkansız sizde biliyorsunuz. Bu dakikadan sonra Arsenal' da BVB' de bırakmayacaktır. BVB' nin garanti bir takım olduğunu biliyorsunuz, Arsenal' in son maçta burada beraberliğe yatacak olma ihtimali grupta 3 veya 4 numaralı sıralardan birine kalacağımızı göstermekte. Zira Anderlecht bizden daha da kötü. Benim kesine yakın tahminim 3. olup UEFA' ya düşeceğimiz yönünde. Artık orada da ilerleyebildiğimiz kadar gideriz. 

3-c) Prandelli Bey madem bir karar alıp oynatıyorsa Türkiye Kupası maçlarında Adilli, Gündoğan vb. oyunculara şans verse de izleme şansını bulabilmiş olsak. Ligdeki futbolumuzun ilgi çekici olmadığı gerçeğini düşünürsek bu gençlerin daha hırslı, mücadeleci olduğu aşikar olacaktır. Zira biz buna genel bağlamda ruhsuz takıma verilecek bir nota olarak da bakabiliriz sanırım.Umarım utanıp feyz alırlar.

4-) Anadolu takımları o kadar iddalı değiller. Farkındasınız. Anadolu takımlardan en iddalı olanı bile geçtiğimiz hafta 4-0 yeniliyorsa, onda iş yok demektir. Siz zaten bunu biliyorsunuz.

5-) Peki rakibimiz mi kim? Fenerbahçe ve Beşiktaş elbette. Ancak 15 gün içinde Fenerbahçe' nin gerçek bir rakip olamadığını göreceksiniz. Beşiktaş' ın sakatlıkları ve Bilic' in göründüğü kadar iyi bir teknik adam olmadığını, Sosa' yı ve Demba Ba' nın git gide düşen performansını göreceksiniz. 

Sonuç olarak Ekim 14 itibariyle görünen yol budur. Galatasaray' ımızda sanki son haftalarda bir istek var. Erciyes maçına atıf yapan arkadaşlara söylüyorum ki galip ayrıldık. Morale ihtiyacımız vardı. Ama durum değişiyor. Fenerbahçe maçında tribünleri dolduralım. Lütfen yapın. Gidelim destekleyelim. Bu maçta yalnız kalmamaları gerekiyor. Stadı terketmeyin. Durun sonuna dek. Unutmayın biz onlara kenetlenirsek onlarda kendilerine güvenir maçtan çok galibiyete kenetlenirler. Ve sakın unutmayın: Biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. Herşey Galatasaray için!

Ve adettendir (ki çok da inandığım bir gerçek): Rüyamda 3-0 kazanmış olduğumuzu görüyorum. Uzak bir ihtimal değil. İnanırsak olur. Ve tam golleri atan kişileri özette izleyecekken uyandırıldım. Yine de 3-0' a inanıyorum zira bu sezon Galatasaray' a hiç inanmayan arkadaşlarım bile "Bak bu sefer görürsün kazanacaklar" demeye başladılar. 

Son sözümüz mü? Sadece GALATASARAY, sonsuza dek; durmaksızın!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...