Makale Yaz
galataserai
Bu haberi yazdır
AYSAL PRANDELLİ RUHSUZ TAKIM SELÇUK BURAK
 Eyl
23
 2014

Baştan belirteyim; yorumda bulunun. Kenetlenmemiz lazım. BAŞKA GALATASARAY YOK ARKADAŞLAR.

Ünal Aysal, tamam yanlışlar yapıldı. Fakat belli ki çevresi temiz değil. Kabul edin ki Ünal Aysal da çaresiz kalmış. Yönetim listesi bunun böyle olduğunun açık bir göstergesi.

Tekrar seçilsin gerekiyorsa. Ama bizim tek dileğimiz var. Ya bize GALATASARAY' ı izletin. LİG başlayana kadar neredeydiniz de şimdi YÖNETİM değişmekte? GALATASARAY' ı ŞANINA uygun birini getirerek izletin bizlere.

Prandelli, bu iş bu adamla olmaz. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. BİZ GALATASARAY izlemek istiyoruz. Bu gayet net. GALATASARAY ASLAN ise eğer ASLAN da SALDIRGAN bir hayvandır. Doğada hiçbir ASLAN' ı savunma yaparken gören olmamıştır. Birinden bunu öğrenmesinin artık geç olduğunu düşünüyorum zira lig başladı.

Alternatifler: 1- Lucescu 2- Fatih Terim 3- Mustafa Denizli  (NOT: Bana kalsa ilk sırada İMPARATOR olmalı fakat Ünal Başkan ile muhabbetlerinin olmadığı bu zor süreç, tekrar gelmesini daha da zorlaştırıyor.)

Ruhsuz Takım: Ben 2000 yılında kupayı aldıktan sonra bozulan kadronun iletişim sorunu yaşıyan halinden sonra ilk kez böyle bir sezon görüyorum. O yıllarda da NTV gibi kanallarda reklam arasında "GALATASARAY' a ne oldu?" diye yazarlardı siyah fonlarda. Başımı öne eğer "Bugünler de geçecek! Gerçek bizi göreceksiniz!" derdim. Şükür geçti de. Bugünkü sorunumuz daha büyük. Öyle ki gerçekten MELO dışında RUHSUZ bir takıma sahibiz. Daha dün AVRUPA BASINI hakkımızda MELOSUZ GALATASARAY adı altında başlıklar attı. Gerçek şu ki Chedjou, Semih, Muslera, Melo dışındaki tüm oyuncularda ciddi bir sıkıntı var. Ve sezonun hemen başında olmamıza rağmen.

Ben de Sayın Aysal gibi ekonomiden anlayan biriyim sayın arkadaşlar. Altını çizmeliyim ki Sayın Aysal her ne kadar transferler, direktörler vb. gibi konularda başarılı bir profil çizememiş olsa dahi ekonomik olarak uzman biri. Bunu GALATASARAY kulislerini dinlemiş biri olarak söylüyorum. Bilgiler Sayın Aysal' ın yeniden seçim kararı aldığı gün dahi bu şekildedir. Ekonomik olarak Sayın Aysal' dan iyisi yok. Elbette ki kulüp büyük davalar vs. olacaktır. Zira düşmanlar edinmeyi başarmış, başarılı bir kulübüz. 

Selçuk ve Burak. Söyleyecek laf yok ciddi ciddi. Bunlar bizim abimiz, çocuklarımız. Ama dışarıya böyle. İçimizde muhasebesini biz yaparız. Biz bu iki futbolcumuz için geçen yıl yutkunmadık mı? Soruyorum? Geçirdikleri 1,5 sezon (Fatih Terimin gelişiyle beraber 2 tam yıl dahi değil istatistiklere bakabilirsiniz) dışında bir katkıları olduğunu düşünmüyorum. Ancak büyük bir kulüp isek eğer bir oyuncu bir kötü yıl geçirebilir fakat ikinci yıla kendini toparlaması şart. ISLIK yiyorsan ve halen yetersiz isen suç taraftarda olamaz. TARAFTAR eğer seni FENERASYON vekiline karşı savunmuyorsa suçludur. Tek işleri antrenman. Bu kadar basit. Koş, çalış, oyna. Temelde bunlar. Kaldı ki gece gündüz bu işle meşgülsün. 

Benim yönetimi protesto ettiğim tek nokta ise insanlar yiyecek, barınacak yer bulamaz iken Burak ve Selçuk gibi başarısı gözle görülür düşüş yaşayan iki oyuncuyla yüksek meblağlarda yapılan uzun süreli anlaşmalardır. Bu konuda Sayın Aysal' ın bir komploya kurban gittiğini düşünmekteyim. Ayrıca geçen günlerde medyada ortaya çıkan avukat hanımın söylediklerinin net ve açık bir şekilde açıklanmamış olması da huzur kaçırıcı cinsten.

25 Ekim seçimlerinin GALATASARAYIMIZA getirisi yok GÖTÜRÜSÜ çoktur. Seçime giden takımlarda disiplin düşer. O tarihe kadar düzenli bir başarı da beklememiz biraz imkansız gibi. Kulislerdeki ses nedir diye soracak olursanız eğer, büyük çoğunluk Sayın Aysal' ın üye olması halinde tercihini ondan yana kullanacaktır. Sayın Aysal da yeni bir ekiple ve daha dinamik olarak (Aldığım duyumlara göre beklenti Abdülrahim Albayrak ve çevresindekiler) yeniden geçecektir. Veyahut başkan değişimi ile daha büyük bir kaos bizleri beklemektedir.

REÇETE: Şu bir gerçek. Bir MANCINI sever olarak FATİH TERİM bu takımı oynatabilen yegane teknik adam. Sayın Aysal' ın yerinde olsam gibi şeyler söylemek çok gereksiz. Buzları eritmek lazım. Eğer bırakacaksa da FATİH TERİM' in gönlünü alsın en azından bir sonraki yönetim için kapı açmış olur. Ayrıca belirtmem gerekir ki yarın akşam (Çarşamba) açıklanacak bu hadisenin ardından daha net bir şekilde senaryo yazılabilir ancak başkan seçiminde dikkatli olmak gerek. Zira FENERASYON vekili olabilecek kişiler GALATASARAY üyeleri arasında var olduğu bilinen bir varsayım olarak hatırlanmalı. Bu konuda tuzağa gelmemeliyiz. 

Arkadaşlar başta da söylediğim gibi BAŞKA GALATASARAY yok, kenetlenin. Her gece GALATASARAY' la yatıp GALATASARAY' la uyanıyoruz. Dualar ediyoruz. Elbet görülecektir. Karşılığı da ödüllendirilir. Kimsenin emeği yerde kalmaz. Kötülük yapanında yanına kâr kalmaz. GALATASARAY TÜRKİYE'DİR o yüzden kenetlenin. Yalnız bırakmayın. Birlik olalım tek çağrım budur. Saygılarımla GALATASARAYIMA





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...