Makale Yaz
galataserai
Bu haberi yazdır
Fatih Terim
 Eyl
21
 2014

Fatih Terim, nam-ı diyar İMPARATOR. İMPARATORUMUZ. Bakın birçok başarı sağladı GALATASARAYIMIZA. Üç yıldızımız var ve bir tanesi onun sayesinde olmuştur. Tarihe mal oluşumuz, 2000' deki kupamız, Balıkesir' de "Hoşgeldin Avrupa Fatihi" yazılı pankartlar İMPARATOR sayesindedir. Ne Prandelli sayesinde ne de Mancini. 

Kuşkusuz R. Mancini' yi büyük çoğunluk sevmemiştir. Fakat Mancini takımdaki eksikliği görmüştür. Ve Mancini döneminde anlaşılması gereken bir konu bugün dahi önümüze gelmektedir. Eğer avrupadaki takımlar gibi olacaksanız herkesi mevkisinde oynatacaksınız. Ben şahsım adına Mancini' yi seven biri olarak GALATASARAY YÖNETİMİNE çağrıda bulunuyorum: Allah aşkına MANCINI gibi birini yollarak PRANDELLİ gibi birini almak ne demektir! O adam italyan iken nasıl bir ekol bilgisine sahip bir yönetim olarak işlev görmektesiniz? Ayrıca Mancini mevcut durumdaki yabancı sınırı sebebiyle de etkisiz kaldığını söylemiştir. FENERASYONUN tutumu belliyken basit bir ARAMA ÇAĞRISINI bahane edip FATİH TERİM' den vazgeçmek utanç verici bir hadisedir. Olayın en mühim tarafıysa olay o safhaya gelene kadar FATİH TERİM' e "Kulup YÖNETİMİ olarak doğru bulmuyoruz, üzülerek kabul edemeyiz" demekken (Ortada Yönetim olmadığından söylenemeyen sözlerdir!) FENERASYON'u desteklercesine kendi içini rakibe teslim eden bir yönetim profili çizilmiş olunmasıdır.

Mancini' ye tazminat dahi talep etmeden ayrıldığı için bir Galatasaray' lı olarak teşekkür ediyorum. Zira takımın mali anlamda iyi olmadığı aşikar. Fakat öyle anlaşılıyor ki yapılan transferlerden tutun, yapılan sözleşmelere kadar ne kadar savurgan olunduğunu gözlemlemek hiçte zor olmayacaktır. 

Yüce GALATASARAY taraftarı olarak bizler; herkes gider biz KALIRIZ. Çünkü biz GALATASARAYLIYIZ! Ve biz kaldığımız sürece Selçuk İnan' ın iki senedir tahammül edilemez ruhsuz futbolu ve Burak Yılmaz' ın gereksiz forvet işçiliği yüzünden kanser olmak zorunda değiliz! Ve yine bir diğer detay olarak yapılan transferlerin Mancini' nin isteğiyle yapılmadığı çok açık. O halde kim yapmıştır bu transferleri? İsimleri kim seçiyor? Ocak 2014 sürecinden bu yana süren transflerin tamamı hakkında söylenebilecek tek kelime TAMAMI BOŞ YATIRIM olarak değerlendirilebilecek niteliktedir. 

Kimsenin bunu yapmaya hakkı olmadığı gibi RUHSUZ oynayan bir 11' i savunmaya da kimsenin HAKKI OLAMAZ. Tek suçlu ISLIKLANAN isimler değildir elbet. Ancak yine de ISLIKLANAN oyuncunun taraftarı bahane ederek vurmadığını ifade etmesi RUHSUZ olduğunun, KENDİNE GÜVENMEDİĞİNİN kanıtıdır. Ayrıca dünya kupasında döktürüp GALATASARAY' da dökülenlere de gerektiğinde bu taraftar cevap vermeyi bilir!

BEN BİR GALATASARAY BAĞIMLISI OLARAK DİYORUM Kİ; YÖNETİM KİM OLURSA OLSUN ANCAK LÜTFEN FATİH TERİM BEDELİ NE OLURSA OLSUN GERİ GETİRİLSİN. BU TAKIMIN RUHA DEĞİL, FATİH TERİM' E İHTİYACI VARDIR!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...