Makale Yaz
ikaranlik
Bu haberi yazdır
Türkiyedir Galatasaray
 Ara
04
 2011

Bir kaç gün önce antu'da bir kişi takımımız adına saçma fikirlerini beyan etmeye çalışmış. Son zamanlarda moda olan, Galatasaray'ı terör örgütüne benzetme akımına o kişi de kapılmış. Bu hakareti takımlarının içinde bulunduğu yüz kızartıcı davaya, ezeli rakipleri Galatasaray'ın dahil olmayışını kıskandıkları için yaptıklarını düşünüyorum.Türkiye'nin en zorlu dönemlerinden biri olan 80'li yıllarda -bildiğiniz üzere- ülkemiz sağ ve sol diye ikiye bölünmüştü. Kanın gövdeyi götürdüğü o yıllarda bu iki grubun birbirine yakın olduğu, içlerindeki kin ve öfkenin unutulduğu tek yer Galatasaray maçlarıydı. Tribünlerde sağcısının da solcusunun da omuz omuza vererek takımımızı desteklemeleri tezlerinin ne kadar saçma olduğunu göstermektedir. 

2000'li yıllarda Türk Futbolu'nun Avrupa'da tanınmadığı, Milli Takım'ın kayda değer başarısının bulunmadığı o dönemde Avrupa'nın köklü kulüplerini devirerek ülkemizin adını gururla duyurduğumuz gözlerden kaçmamalıdır.Galatasaray'ın birleştirici bir varlık olduğunu anlamayan ezeli rakiplerimiz hala çamur atmaya devam ediyorlar. Hırvatistan maçında olayların sorumlusu Şanlı Galatasaray Taraftarı gösterilmiştir. Tribünde sadece Galatasaray Taraftarı olmadığını düşünmekten aciz bu kimseler kalitelerini belli etmekten kaçınmıyorlar(!). Kulübümüzü 'şer yuvası(!)' olarak nitelendiren bu sapkınlar kendilerini görmezden gelen kimselerdir. 400 sayfalık bir iddianameyi yok sayamazlar. Bu durumda kimin 'şer yuvası' olduğu açıkça beliriyor.

Dün bir spor kanalının taraftarların görüşlerine yer verdiği programında bir bayan renktaşımız camiamızın düşüncelerini dile getirdi. Başarının skordan ibaret olduğunu düşünen Fenerbahçe Camiası'nın bu saçmalığına verdiği cevap için kendisine şahsım adına teşekkür ederim. Avrupadaki başarılarımızın eskidiğini söyeleyen, fakat bize karşı aldıkları farklı galibiyetlerinin -üstünden 9 yıl geçmesine rağmen- eskimediğini ileri süren rakiplerimizi bu çocukça düşüncelerinden dolayı kutluyorum(!).Yıllardır tribünlerde "Türkiyedir Galatasaray" diye haykırmamızın ne kadar doğru olduğuna dikkatinizi çekmek isterim. Umarım ezeli rakibimiz bu sapkın düşüncelerinden kurtulur ve ligimize sürdükleri kara lekeden dolayı milletimizden özür dileme nezaketini -en azından diğer takımlara çamur atmayarak- göstermeleri dileğiyle...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2011
 
Aralık (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...